Annonce
30/04-15 14:58; Opdateret: 11/08-15 15:38

Ny smart er verdens mindste pendlerbilNy smart er verdens mindste pendlerbil

Den nye fortwo har fået mere muskelkraft, er blevet 10 cm bredere og egner sig blandt andet derfor til mere end bare at være bybil.

Bildstrecke im Grossformat »

2,69 meter. Den nye smart fortwo er umiskendeligt en smart. Faktisk er den præcis ligeså kort som sin forgænger. Til gengæld har fortwo-modellen fået 10 cm mere albuerum i bredden, og der er samtidig blevet plads til langt større motorkraft.

LÆS OGSÅ: Ny smart - verdens mest veludstyrede mikrobil

Selv den mindste motorstørrelse, der kan vælges i fortwo'en, har rigeligt saft og kraft. Og nok så vigtigt er sikkerheden i kabinen også øget. smart-modellen er måske lille, men den byder på store oplevelser.

LÆS OGSÅ: Ny smart er sikkerheden selv

Vi oplever i høj grad, at vores nye fortwo på grund af sine endnu flere anvendelsesmuligheder, der blandt andet skyldes større motorkraft og mere bagageplads, bliver brugt som mere end bare en bybil. Den er også en pendlerbil. Og når man kommer hjem fra pendleriet på motorvejen, har man så oven i købet glæden af den absolut mindste venderadius på markedet," siger salgschef hos Mercedes-Benz Danmark, der står for smart i Danmark, Rikke Hamilton og tilføjer:
"Man får næppe brug for at udføre en trepunktsvending igen.

Flere annoncer