Annonce
10/11-16 09:10; Opdateret: 29/11-16 12:55

Derfor gæstede kendt racerkører DanmarkDerfor gæstede kendt racerkører Danmark

EVENT. Fredag den 11. november kunne man møde en verdenskendt racerkører i Høje Taastrup til et arrangement, der blander motorsport og antivirusprogrammer.

storybild

(Billede: Drew Gibson)

Antivirus-software er ligesom motorsport: Uden god beskyttelse og sikkerhed kan du ikke gør ordentligt brug af farten. Det er tanken bag den stort anlagte begivenhed Nordics Roadshow, der finder sted ved City 2 i Høje Taastrup den 11. november og er arrangeret af firmaet Kaspersky.

Læs mere om eventet her

Koblingen mellem computersikkerhed og biler er ikke uvant for den verdensomspændende virksomhed, der ud over at være en mastodont på markedet for antivirus-udvikling også er hovedsponsor for Ferraris motorsportshold og har været det siden 2010.

Derfor har Kaspersky været i stand til at få ingen ringere end den finske racerkører Toni Vilander til at møde op og skrive autografer samt tage billeder med gæsterne til arrangementet den 11. november.

Den professionelle Ferrari-kører deltager til daglig i flere forskellige kategorier inden for motorsport – blandt andet det verdensberømte 24 timers-løb Le Mans.

Et møde med en af de hurtigste bilister i verden er imidlertid ikke det eneste, man kan opleve som deltager, hvis man tager til City2 til Nordics Roadshow, der bliver afholdt i et opvarmet telt på 100 kvadratmeter på parkeringspladsen ved centeret.

Der vil nemlig også være mulighed for at komme ind og sidde i den bil, Ferrari bruger til Spa-serien og Le Mans, GT3 Raceren, og så kan man komme helt tæt på Ferraris Formel 1-bil.

For også selv at få følelsen af fart uden nogen form for risiko, vil der på dagen være opstillet to Formel 1-simulatorer, som gæsterne kan prøve.

Det hele handler dog ikke kun om motorsport – Kaspersky er nemlig verdens største privatejede cybersikkerhedsvirksomhed, der udvikler noget af det fremmeste antivirus-software i verden og beskytter mere end 400 millioner brugere på verdensplan. Og til det store arrangement i Høje Taastrup får gæsterne et års gratis Internet Security for Android.

Det hele finder sted fra klokken 14 til klokken 17 (mulighed for fotografi med Toni Vilander fra klokken 15 til klokken 16) fredag den 11. november på parkeringspladsen ved City2 i Høje Taastrup.

Flere annoncer