Annonce
27/12-16 11:04; Opdateret: 15/03-17 13:43

Shop dine onlinevarer fra USA - nemt og billigtShop dine onlinevarer fra USA - nemt og billigt

SMART. At kunne boltre sig på hele det amerikanske marked, giver bedre muligheder for at finde helt særlige gaver, og tjenesten ShopUSA.com gør det muligt at få dem sendt til Danmark uden al besvær.

storybild

Du kan få store besparelser ved at købe dine julegaver på det amerikanske marked gennem Shopusa.com

Mange varer er ofte meget dyrere i Danmark end f.eks. USA på grund af store afgifter og told. Derudover er der ofte også specielle varer, man ikke kan få i Danmark fordi, at de kun produceres til det amerikanske marked.

Men hvis man kan vælge mellem alle amerikanske onlinebutikker, bliver det pludselig meget nemmere at finde mærkevarer eller specialprodukter, man har råd til.

Hjemmesiden ShopUSA.com gør det muligt at købe varer fra samtlige amerikanske webshops – også dem, der ikke leverer til Danmark.

Få mere information om ShopUsa.com her

Brugerne på hjemmesiden får nemlig deres varer sendt til en postadresse i Virginia Beach. Herfra bliver varerne sendt videre til Danmark.

ShopUSA.com står for al papirarbejdet samt, at pakken når frem til den rette ejermand nemt og billigt.

På den måde kan man både få glæde af de amerikanske priser, der på mange varer er væsentligt billigere end de danske. Det amerikanske marked er gigantisk. Med andre ord kan man sagtens købe en gave, der slet ikke er til at få fingrene i i Danmark.

Nærmest uanset hvor god tid, man er ude i, burde der være mulighed for at få leveret pakken fra ShopUSA.com, der tilbyder tre forskellige fragtmuligheder: Express (1-2 dage), flyfragt (5-6 dage) eller skibsfragt (5-6 uger).

De amerikanske netbutikker kører med udsalg konstant. Det er et indkøbsmekka ulig noget andet, og det udnytter mange danskere. Vi sørger for al papirarbejdet, og vi kontrollerer alle varer, inden de sendes til Danmark. Det skal være så let og smertefrit for kunden som muligt," siger Michael Brønnum Boye, der er administrerende direktør i ShopUSA og formentlig en af dem i Danmark, som ved allermest om amerikansk detailhandel.

Hjemmesiden har eksisteret i Danmark siden 2007 og har over 120.000 brugere. De varer, danskerne oftest køber fra USA, er kosmetik, legetøj, elektronik, tøj og dele til klassiske Amerikanerbiler.

Læs om ShopUsa.com her

Hvis du køber flere ting ad gangen, er det desuden muligt at samle leverancen og spare op til 40 procent på forsendelsen. Det er for øvrigt gratis at oprette en profil, og man kan altid se den samlede pris på forsendelsen, inden man færdiggør sin bestilling.

Flere annoncer