Annonce
16/11-16 00:00; Opdateret: 09/10-17 14:57

5 råd: Sådan undgår du tør vinterhud5 råd: Sådan undgår du tør vinterhud

Den kolde vinterluft kan være grum ved den sarte hud, og hvis du oplever at din hud bare er lidt mere trist og tør når temperaturen når 0 grader, så findes der rent faktisk mirakler på krukke.

storybild

Cecilia Demant, der står bag YouTube-kanalen Nordic Beauty Secrets, er hudplejenørd til fingerspidserne og hun ved altså hvad hun taler om, så hvis du har brug for lidt hudpleje inspiration, så hop forbi hendes kanal eller se de super lærerige videoer på Magasins blog, Ajour. Foto: Magasin.dk

På denne tid af året har din hud brug for ekstra meget pleje. Regn, kulde, frost og blæst giver huden kamp til stregen, og kombineret med de mange temperaturskift fra inde til ude, så udtørres huden altså ekstra meget.

Men heldigvis er der blandt andet råd at hente hos beauty-nørden Cecilia, der står bag YouTube-kanalen Nordic Beauty Secrets, og på Magasins blog, Ajour, der hele tiden holder dig opdateret på de vigtigste skønhedstrends og tips til en smuk og velplejet hud.

Du kan se endnu mere til Cecilia på Magasins blog, Ajour

Særligt efter K-Beauty bølgen indtog beauty-verdenen, har de lidt anderledes sheet-masker opnået nærmest kultstatus blandt skønhedsfans. Foto: Magasin.dk

Forkæl din hud med lidt maske-magi
Giv din hud et ordentligt fugtboost med lækre ansigtsmasker, der ikke kun plejer og beroliger din hud, men som også giver tid til et velfortjent afbræk i hverdagen. Gå efter masker med masser af fugtgivende ingredienser som eksempelvis hyaluronsyre, der faktisk kan binde 100 gange sin egen vægt i vand.

Mens ansigtsmasken sidder og virker, så kan du jo passende sætte yndlingsserien på, tænde stearinlysene og skrue godt og grundigt op for hyggen – så er det næsten lige meget at det er mørkt og koldt udenfor.

Klik her og hør Cecilia fortælle om multi-masking tendensen

Kunne du tænke dig en ny vinter-egnet creme der både giver glød, beskytter og fugter huden? Se det store udvalg på Magasin.dk og læs endnu mere om hudpleje og skønhed på Magasins blog, Ajour. Foto: Magasin.dk

Mirakler på krukke
En creme er ikke bare en creme, og særligt i vinterperioden kan det betale sig at vælge en version der både sørger for at give en masse fugt og som også kan berolige huden, der godt kan blive ekstra irriteret af den kolde luft udenfor og kunstigt varme luft indenfor.

Du kan med fordel vælge en creme med et lidt højere fedtindhold end om sommeren, da det forhindrer fugten i at fordampe, og hvis den så oven i købet kan give den vintergrå hud lidt ekstra glød, så kan vinteren bare komme an.

Læs endnu mere om hudpleje og skønhed her

Fem hurtige hudpleje tips
Det er naturligvis ikke kun cremer og masker, der kan gøre din hud endnu mere modstandsdygtig overfor det lunefulde vintervejr, kost og motion spiller – som altid – en stor rolle, men vil du gøre lidt ekstra for huden udefra, så kig nærmer på de fem hurtige tips til vinterhudpleje her:

Brug en fugtgivende ansigtsspray i løbet af dagen. Ikke nok med at huden bliver fugtet på ny, så virker en ansigtsspray også både opfriskende og beroligende på huden. Mange bruger faktisk også deres ansigtsspray til at fiksere makeuppen med.

Suppler din hudplejerutine med en fugtgivende olie eller serum under din creme. Hvis du eksempelvis oftest tørrer ud på kinderne, så kan du nøjes med at bruge olien her.

Har din hud tendens til at blive rød og irriteret om vinteren, så gå efter produkter med beroligende ingredienser som eksempelvis kamille og aloe vera.

Hvis du bruger en mild exfoliering et par gange om ugen, får du både mere ud af dine andre plejeprodukter og din hud får mere glød.

Glem ikke læberne! Dine læber er ekstra sarte og bliver super hurtigt irriteret, hvis du går og slikker på dem hele tiden, på grund af manglende fugt. Brug en god læbebalsam hele vinteren og slip for tørre, sprukne læber.

Flere annoncer