Annonce
21/09-16 10:06

BMW i3 - Elektrisk, miljøvenlig og urban delebilBMW i3 - Elektrisk, miljøvenlig og urban delebil

En ny definition af en bil - det er BMW i3 kort fortalt. Designet til bykørsel - BMW i3 er ikke kun uden CO2 udledning, men stort set lydløs og super nem at komme rundt med i byens gader.

storybild

BMW i3 er som skabt til Bybilskoncepter. Sæt dig ind og oplev selv hvordan kørsel i København redefineres. At køre i BMW i3 med DriveNow er en helt speciel køreoplevelse. Bilen accelererer lynhurtigt både fra stilstand og i fart. Bilens designlinjer vækker helt sikkert også positiv opsigt i bybilledet. Det er en sand fornøjelse for både føreren og passagererne at sidde i en BMW i3 fra DriveNow. Batteriet har en rækkevidde på op til 150 km pr. opladning**.

Vi tilbyder en fleksibel, miljørigtig og super sjov køreoplevelse. Med BMW’s eDrive vil du opleve en let og smidig bil der nemt kommer omkring i byens gader. BMW i3 er samtidigt produceret af miljøvenlige genbrugsmaterialer og samlet på en fabrik drevet af strøm fra vindmøller.

Læs mere om BMW i3 her

Vi byder alle vores kunder velkommen indenfor til en helt ny måde at tænke mobilitet i byen på. Den elektriske bil er perfekt som bybil. Bybilskonceptet fra DriveNow – en innovativ køreoplevelse.

Hvad tænker du..?
Flere annoncer