Annonce
24/08-15 10:20; Opdateret: 26/08-15 10:13

Hvem eller hvad er det nye fænomen - Hummingmint?Hvem eller hvad er det nye fænomen - Hummingmint?

Mød børnenes nye yndlingsfigur, der har sit indtog i Danmark i disse dage.

Bildstrecke im Grossformat »

”Hun er så sød! Jeg elsker, at hendes næse er formet som et hjerte”, siger Viola på seks år fra sin plads i legehjørnet på The Laundromat Cafe på Frederiksberg. Viola er kommet forbi med sin mor, Gitte, og sin lillesøster, Sally Elise på tre år, for at sige hej til Hummingmint - den nyeste karakter fra Sanrio.

Hummingmint har taget den lange tur fra Japan til København, hvor hun byder op til leg og serverer specielle Hummingmint-pandekager. Caféen er vært for en pop-up-launch og er i øjeblikket dekoreret med kæmpe stickers på vinduerne, puder, legehjørne og meget andet med Hummingmints tema.

Læs mere om Hummingmint og Sanrio her

Fra Japan til København
Dette er første gang, figuren bevæger sig uden for Japan, hvor den har haft stor succes og er elsket af såvel børn som voksne. I hjemlandet er den så populær, at man endda har planer om at åbne Hummingmint-caféer. Ejeren af The Laundromat Cafe, Fridrik Weisshappel, var da heller ikke i tvivl, da han blev kontaktet og spurgt, om han ville være første stop på Hummingmints rejse: ”Figuren er mega sød og passer perfekt ind med sine skønne glade farver. Jeg synes, at der mangler børnevenlige caféer i København, så det er dejligt at kunne tilbyde børnefamilier en anderledes oplevelse.”

Og det kunne godt tyde på, at Hummingmint kan blive en succes i Danmark. Michael, der kommet forbi med sin søn er i hvert fald ikke i tvivl: ”Hun er sød og fanger tydeligvis opmærksomhed med sine flotte farver. Det virker som et skønt legetøj for børn”, siger han inden Viola bryder ind: ”Det er rigtig flot. Jeg ville ønske, jeg boede her med Hummingmint”.

Læs mere om Hummingmint og Sanrio her

Mød Hummingmint
Vil du gerne opleve Hummingmints univers? Så tag forbi The Laundromat Cafe, der ligger på Gammel Kongevej 96. Men skynd dig! Det er kun frem til d. 21. august. Når du det ikke i denne omgang, skal du dog ikke fortvivle: ”Vi vil meget gerne vende tilbage til København og forhåbentlig åbne en Hummingmint-butik her på et tidspunkt”, udtaler Sanrios presseansvarlige.

Sanrio er et globalt livstilsbrand, som er bedst kendt for ikonet Hello Kitty, som fejrede 40-års jubilæum sidste år. Sanrio blev grundlagt på filosofien ’lille gave, stort smil’, hvilket betyder, at en lille gave kan skabe store venskaber. Siden 1960 har denne filosofi inspireret til et bredt spektrum af unikke produkter og oplevelser. Over 50.000 Sanrio-produkter er i dag tilgængelige i over 70 lande.

Hvad tænker du..?
Flere annoncer