Annonce
10/06-17 09:33; Opdateret: 17/10-17 09:32

Dansk klippeø ny destination for outdoor entusiasterDansk klippeø ny destination for outdoor entusiaster

Ø-FERIE. Stemningen på de danske øer er noget særligt. Hver ø har sit særkende og nu er det gjort nemt og enkelt at booke en ø-ferie, hvor både færge, overnatning og oplevelser indgår.

storybild

Hvis man tager en tur til nogle af Danmarks øer i ferien, kan man finde mange særprægede samfund og enestående oplevelser. En tur med færge får dig ned i gear, og der er sjældent langt til øerne med færge. Nu kan man tilmed bestille hele sin tur hjemmefra, så man ikke behøver at tænke på andet end at tage af sted og nyde sin ferie.

Dansk Ø-Ferie har nemlig sammensat flere forskellige rejser, hvor man booker både færgetransport til øen, overnatning og aktiviteter i løbet af sit ophold på én gang. Med et klik er man altså klar til at se Danmark fra en helt ny side på sin ferie.

Book din ferie på danskoferie.dk

Et ferieeksempel er klippeøen Bornholm, der er et populært sted for ’outdoor turisme’ – en type ferie, hvor man er aktiv udendørs. Selvom Bornholm kun ligger få timers rejse fra resten af landet, vil man opleve smuk og rå natur, som skaber ideelle rammer for en lang række forskellige aktiviteter.

De mange klipper gør Bornholm perfekt til at klatre og rappelle på, og de vilde landskaber lægger også op til en tur på mountainbike. Er man en vandhund, kan man også prøve kræfter med snorkling og dykning i vandet omkring Bornholm.

Hvis nogle af disse ting lyder tiltalende, har Dansk Ø-ferie gjort det let at komme afsted på aktiv ferie. Med pakkeløsningen ’Aktiv ferie Bornholm’ får man mulighed for både mountainbike, rappelling, klatring, dykning og snorkelsafari, og gennem de kompetente samarbejdspartnere kan man også få undervisning, uanset hvilket niveau man er på. Samtidig er både færge og overnatning inkluderet i pakken, så man ikke behøver at tænke på andet end at nyde sin ferie.

En anden og lidt mere traditionel form for outdoor turisme er cykelferie. Ligesom flere andre danske øer, er Bornholm også oplagt til at cykle gennem mange forskellige landskaber og lokalsamfund. Og med cyklen er der altid mulighed for at stoppe op og kigge nærmere på de seværdigheder, man passerer undervejs.

Og heldigvis er der også lavet praktiske pakkeløsninger for cykelferier. Dansk Ø-ferie tilbyder nemlig forskellige cykelpakker på de danske øer, der sikrer, at man blot skal pakke sine ting hjemmefra, og at der herefter ikke skal bekymre sig om noget. Det vil sige, at der er sørget for transport med enten færge eller bus, overnatninger med morgenmad, cykelleje, cykelguidebog og bagagetransport mellem overnatningssteder.

En ferie på de danske øer er altså kun en booking væk. Men det kan godt betale sig at bestille med det samme, da øerne er særdeles populære over sommeren.

Læs mere om de mange aktiviteter på de danske øer og book din næste ferie enkelt og let på Danskoferie.dk.

Flere annoncer