Annonce
26/08-17 09:33; Opdateret: 05/10-17 14:32

3 lydbøger, der får dig til at elske at pendle3 lydbøger, der får dig til at elske at pendle

Det er ikke altid en fornøjelse at komme til og fra arbejde i bil, men med hvis du lytter til lydbøger, når du pendler, går tiden meget hurtigere.

storybild

Du har sikkert selv prøvet at komme helt op i det røde felt pga. noget, der er sket i morgentrafikken, så resten af din dag er blevet ødelagt. Men det kan du nu undgå. Læs artiklen, og find ud af hvordan. Arkivfoto Scanpix

De fleste har på et tidspunkt oplevet at komme i det røde felt, når man er ude i trafikken, for der skal ofte ikke meget til, før temperamentet slår gnister: Du bliver overhalet indenom på motorvejen, bilen foran blinker ikke, når den drejer, eller en bilist glemmer at overholde sin vigepligt.

Selv små ting som disse kan gøre os vrede på med- (eller mod-) billister og specielt i morgentrafikken. Ofte har det i virkeligheden noget at gøre med den sindsstemning, du selv er i, om du bliver vred. Derfor er det vigtigt at give dig selv de bedste vilkår for en god køreoplevelse og den bedste start på dagen. Her kan lydbøger være tricket.

Sæt en god og afstressende lydbog på – til sidst vil du elske at pendle og nærmest ønske, at køreturen er længere. Og du vil sikkert opleve at være mere tilgivende over for dine medbilisters små trafikforseelser.

Læs mere om lydbøger på mofibo.dk, hvor du lige nu får 30 dages gratis adgang - klik her

Her er 3 lydbøger, der får dig til at elske at pendle:

Giganternes Fald, Ken Follett

Her er hele 34 timers gribende fortælling skrevet af bestseller-forfatter Ken Follett. Det er første del i en stor trilogi om det 20. århundrede og handler om tiden omkring 1. Verdenskrig og Den Russiske Revolution, om kvinder og mænd, om kærlighed og fjendskab. Så når først du er igennem de 34 timers lytten i bilen, er der stadig to moppedrenge af lydbøger til dine næste mange timers pendlen til og fra arbejde.

Et lille liv, Hanya Yanagihara

Et lille liv er en af den slags romaner, der fortæller en menneskehistorie, man aldrig glemmer. Da fire studiekammerater flytter til New York for at finde vej ind i voksenlivet uden en klink på lommen, drives de frem af deres venskab og ambitioner. Lad dig synke ned i bilsædet og blive revet med af et mesterligt portræt af hjertesorg og et mørkt indblik i overgrebets væsen.

Min geniale veninde, Elena Ferrante

Min geniale veninde er en stor, filmisk roman om venskabet mellem Lila og Elena. Historien fortælles af den midaldrende Elena, der i bogens optakt netop har fået at vide, at Lila er forsvundet fra sit hjem i Napoli. Hun har taget alle sine ejendele med sig og klippet sit ansigt ud af alle familiefotografierne i hjemmet. Lyt til den, når du pendler til arbejde. Men pas på, for måske bliver du bare siddende ude i bilen, når du kommer frem. Den er ikke til at slippe igen.

3 tips til at bevare roen i trafikken

1. Vær klar, når vreden begynder at blusse op. Stiger blodet til panden, eller tager du dig til hovedet, kan det være faresignaler om, at der er ’road rage’ på vej.

2. Giv dig selv tid til at finde roen. Hvis du er meget vred, så kør ind til siden. Det kan være farligt for dig selv og andre, at du kører, mens du er vred.

3. Tæl evt. til 10 og træk vejret dybt. De dybe vejrtrækninger vil naturligt få dig ned i gear.

Du kan finde alle bøgerne på mofibo.dk, hvor du lige nu får 30 dages gratis adgang ved at klikke her

Flere annoncer