Annonce
30/11-16 00:00; Opdateret: 09/10-17 14:53

Sådan ser julens nye smykketrend udSådan ser julens nye smykketrend ud

Julen er hjerternes fest og sæsonen for en masse fester. Hvis du vil skinne om kap med julelysene, så gør det igennem dine smykker. Få gode råd og tips til, hvordan du kan pifte dit outfit op her.

storybild

Du kan nemt peppe dit outfit op med en smuk og anderledes ørering, der giver dit look kant. Foto: Magasin du Nord

Byd velkommen til Danmarks nye smykkeunivers.
Smykker er populære som aldrig før, og talentfulde designere popper op over alt. De fortolker tidens største trends, og nu er nogle af Skandinaviens hotteste smykkebrands samlet i det helt nye smykkeunivers i Magasin, Jewelry Suite by Magasin, i stueetagen på Kgs. Nytorv, og du kan komme med til åbningsfest. Derfor får du gode råd og tips til tidens største smykketrends og kan blive klogere på, hvad du kan opleve til Magasins Piercing Party.

Få flere gode råd og tips til, hvordan du kan style dit outfit med smykker her

Statement smykker er hot
Store, markante smykker er super hot lige nu, og over alt i modebilledet ses de voluminøse smykker, der alt andet lige kan tilføje noget power til dit outfit.

Du skal ikke være bange få at gå all in både på størrelse og udtryk, for sæsonens smykker er store og må gerne fylde meget. Tænk lange øreringe, der går helt ned til skulderne, store hoops eller markante halskæder og ringe.

Kom med til Piercing Party i Magasin
I anledningen af åbningen af det helt nye smykkeunivers, kan du komme med til et brag af en fest i Magasin på Kgs. Nytorv.

Du kan blandt andet få tips og tricks til styling af smykker fra designerne bag nogle af vores smykkebrands, deltage i vores smykkekonkurrence på Instagram og få din egen personlige pung. Er du modig, så kan du ligge vejen forbi vores piercer og få lavet ét gratis hul i øret.

Læs mere om de mange aktiviteter og se det fulde program på Magasins blog, Ajour.

Flere annoncer