Annonce
06/09-17 08:44; Opdateret: 18/10-17 09:54

Sådan indretter du en studiebolig på SUSådan indretter du en studiebolig på SU

Der skal købes stort ind, når det nye kollegieværelse eller den nye lejlighed skal indrettes. Men det kan være svært at få pengene til at række. Med lidt fornuft kan du uden den helt store indsats spare op til 10.000 kr. af dine ellers kortrækkende SU-penge.

storybild

Du kan spare en masse penge ved at købe brugte ting. Det perfekte sted at starte din søgen efter nye møbler og andet interiør til studieboligen er i app'en Tradono. Arkivfoto: Scanpix

Med mindre man har lyst til at leve af datomærket mad fra Fakta i hele sin studietid, kan det nemt blive op ad bakke at skabe en Instagram-venlig bolig, når man er på SU.

Alt er ellers gået, som det skulle: Efter en neglebidende nat på nettet med kaffen i den ene hånd og Kleenex i den anden har du fået bekræftet din plads på drømmestudiet, og lige om lidt er der studiestart. Lejligheden er sikret, roommaten er fundet, og du og din kommende bofælle er dermed klar til at indrette jeres første voksenhjem – måske endda i en ny by. Men så er der alt det praktiske:

I skal have den helt rigtige sofa, hvor der er masser af plads til alle jeres nye studiekammerater, I skal have et flot sofabord, og så skal I selvfølgelig have hver jeres lækre dobbeltseng. Men der skal jo også gerne være overskud til den helt rigtige skoletaske, studiebøger, depositum, rustur og rigelige mængder øl i fredagsbaren.
Og hvad gør man så?

Prøv app'en Tradono her

Mange har masser af ting, som alligevel bare står i et hjørne og samler støv. Det er der ingen grund til, hvis andre alligevel står og mangler lige præcis det, du gerne vil af med. Det kan secondhandløsningen Tradono hjælpe dig med at afklare.

Her kan du for eksempel teste, om din fars grimme læderstol, der har henslængt sine dage i et hjørne i kælderen, har mere end bare affektionsværdi, ligesom du kan sælge andre effekter fra det gamle værelse, som alligevel skal tømmes. Det kan sikre en god skilling. Men du kan naturligvis også vælge at købe brugt, og dermed bliver der måske lidt flere penge til studiestarten.

Vidste du for eksempel, at du let kan spare 1.000 kr. ved at købe din nye seng på Tradono i stedet for at kaste din hårdtopsparede mammon efter en vis svensk møbelkæde?

Det kan også være, at den gamle, sorte laptop trænger til en opgradering og et mere hipt farveskifte – og så kan du blandt andet finde en Macbook Pro til under en tredjedel af den pris, du finder i butikkerne.

Herunder har vi samlet eksempler på, hvordan du kan spare lige knap 10.000 kr. på de mest basale ting - og så er der jo oven i købet mulighed for at prutte om prisen, når man køber brugt fra Tradono.

Prøv app'en Tradono her

Besparelse på i alt 9.970 kr. (før forhandling af brugte priser).

Flere annoncer