Annonce
25/12-15 07:57; Opdateret: 28/12-15 13:08

Bloggeren guider: <br>3 labre looks til din nytårsaftenBloggeren guider:
3 labre looks til din nytårsaften

Nytårsaften nærmer sig, og det betyder, at det er tid til at stråle om kap med alle landets diskokugler! Men hvordan tager du dit look fra familievenligt til festligt og forførende?

storybild

Her guider Magasin-fashionista og blogger, Monja, til 3 looks, som gør dig til nattens dronning:

Glam up med glitter
Drys lidt stjernestøv over din nytårsaften med en kjole i sølvblonder, for hvornår har du ellers mulighed for at bære en kjole af ren, metallisk glitter?
Det rigtige tilbehør er det, som får dig til at funkle fra top til tå, så tilføj et armbånd eller en halskæde med enkle og fine detaljer.

Pumps eller støvletter? Uanset, hvad du er til, så vælg et par, som du kan danse i hele natten.

LÆS OGSÅ: What to wear? - The christmas party edition

Kysseklare nytårslæber skal naturligvis være mørke og sensuelle, og som modspil til den glitrende glamour, kan du vælge en af sæsonens matte varianter.

Vælg en makeup-pallet med dine yndlingsnuancer og skab en mystisk og dragende effekt med smokey eyes. Lægger du en let foundation, kan din festmakeup holde hele natten.

Er kjolen en enkelt sag, kan du tilføje et personligt og festligt strejf med strømpebukser med fine detaljer som prikker eller striber.

Shop looket her:

TIP: Få vejledning til dit nytårslook
Book en personal shopper i Magasin og få inspiration til DIN feststil og makeup - det er gratis! Book din tid på Magasin.dk

Vil du se alle 4 looks til nytårsaften fra bloggeren Monja? Læs hele artiklen på Magasin.dk her.

Cool og Casual
Til dig, der foretrækker et råt og nedtonet nytårslook med få, men cool, detaljer, kan du holde stilen enkel med et par bukser i læder. Hop i et par pumps eller støvletter, som giver dig laaange ben.

Nu er det jo nytår, så lad glimmeret snige sig diskret ind med en paillet-besat top og en enkelt ring.

Skal du have plads til det hele? Vælg en stilet crossover bag, så du er sikker på at få både mobil, læbestift og pung med, hvis du skal holde din nytårsaften ude i byen.

Når klokken slår midnat, skal du udenfor og se festfyrværkeriet, men den skandinaviske vinter gør intet godt for dit ubesværede og afslappede festlook. Draper dig selv med en varm uldfrakke, så du kan holde dig lun og stilet.

Shop looket her:

Inspiration til din december: Læs Magasins gratis online-magasin
Vil du vide, hvordan du kan fremhæve dine øjne med smukke, metalliske nuancer og highlights? I december-udgaven af vores online-magasin, WWW by Magasin, finder du tips til en smuk fest-makeup og flere looks til din nytårsaften.

LÆS OGSÅ: Hvad du ønsker, skal du få... se årets populære must-gives

Sort i sort
Hvem siger, at et festligt nytårslook ikke kan udgøres af bukser og en top? 2015’s absolut største og fineste trend er sættet, som består af nederdel eller bukser med matchende top.

Vælger du et sæt i sort, er der plads til at skeje ud med en oversize clutch, negle i fine farver og masser af smukke smykker! Gå efter mange ringe og armbånd i lag på lag, som kommer til deres ret, når du spankulerer rundt med din clutch under armen.

Hvis du ikke har kort hår, kan du sætte lokkerne op i en nem og enkel knold, som komplimenteres af et par fine ørestikker.

Fold buksebenene op, eller vælg et par korte chinos, så du kan vise dine ankler frem i et par loafers, som runder dit skarpe nytårslook af på sejeste vis.

Shop looket her:

Se flere festlooks fra bloggerne
En anden fashionista, som guider dig til årets festlooks, er bloggeren Sandra Willer. Her får du hendes 4 absolutte favoritlooks til at rocke julens og nytårets fester i 2015.


LÆS OGSÅ: Blogger Signe Sjøstrøm guider: 5 julefrokoster - 5 looks

Hvad tænker du..?
Flere annoncer