Annonce
14/11-16 09:11; Opdateret: 15/12-16 10:41

Liste: 3 bøger danskerne er vilde medListe: 3 bøger danskerne er vilde med

Nogle af tidens mest populære bøger er medrivende fortællinger, der tager udgangspunkt i virkeligheden.

storybild

Det kan være svært at slippe en bog, når man er i gang med et spændende kapitel. Men det behøver du ikke længere med Storytel.dk.

De seneste år har fragmenteret vores måde at anskue underholdning på og korte videoklip har domineret en markant del af danskernes medieflade, men samtidig er flere danskere også begyndt at fordybe sig i lange historier gennem e- og lydbøger. Tjenester som Storytel giver mulighed for let at tage sine bøger med sig overalt på enten telefon eller tablet.

Få mere information Storytel.dk her

Og det lader til, at danskerne ikke bare er vilde med at fordybe sig i lange fortællinger, og at det samtidig kun er et plus, hvis historien er baseret på virkelige hændelser. Det er tydeligt, når man ser på nogle af de titler, der hitter for tiden på Storytel.

’Sort land – fortællinger fra ghettoen’:
Ahmad Mahmouds debutroman handler om forfatterens egen ghettoopvækst i Askerød ved Hundige. Bogen har ført til masser af debat, da den bramfrit beskriver en mandsdomineret og voldelig virkelighed, hvor mønsterbryderhistorier som Ahmad Mahmouds er sjældne.

Forfatteren har udtalt, at han ønsker at udstille denne kultur, så flere folk fra den slags socialt belastede områder får mod til og mulighed for at forbedre deres liv i en positiv retning.

Dette er de bøger, der er mest populære hos danskerne lige nu på Storytel.dk

’Forbandede barndom’:
Visse tragiske fortællinger kan være med til at sætte fokus på større problemstillinger. Sappran Hassnas historier er sådan en. Efter hendes far myrdede hendes mor, blev hun som seks-årig placeret hos en plejefamilie med sine tre søstre.

Dette var imidlertid starten på et helt nyt mareridt, hvor de fire søskende blev misbrugt, og hvor de sociale myndigheder ikke formåede at sætte en stopper for det før flere år senere trods talrige faresignaler.

’Ser du månen, Daniel’:
I 2013 blev den 25-årige danske fotograf Daniel Rye Ottosen taget som gidsel af terrorgruppen Islamisk Stat i Syrien. 13 måneder senere – efter at være blevet tortureret og have været vidne til andre gidslers henrettelser – blev han frigivet og kunne vende hjem til Danmark.

I denne bog fortælles historien om, hvordan den unge mand endte i kløerne på IS, og hvordan han formåede at overleve et forfærdeligt forløb som gidsel.

Få mere inspiration til gode bøger på Storytel.dk her

Flere annoncer