Annonce
21/01-17 14:19; Opdateret: 15/03-17 13:42

Sådan får du amerikanske varer i DanmarkSådan får du amerikanske varer i Danmark

SERVICE. Onlinetjenesten ShopUSA.com gør det muligt for danskere at få både det store amerikanske udvalg af onlinevarer samt den billige pris på varer, der ellers ikke sendes til Danmark.

storybild

ShopUSA.com giver muligheden for at købe varer direkte fra alle amerikanske onlinebutikker og får dem fragtet direkte til din adresse.

Nogle ting er bare væsentligt billigere på den anden side af Atlanten. Legetøj, elektronik og mærketøj er blot nogle af de produkter, som man kan spare store summer på i USA – og på mange områder er udvalget væsentligt større end herhjemme.

Det er imidlertid ikke altid, at det er muligt for os danskere at få glæde af det amerikanske marked, da flere amerikanske onlinebutikker ikke sender varer til Europa. Men det er der en løsning på.

Hjemmesiden ShopUSA.com giver nemlig danske kunder muligheden for at købe varer fra alle amerikanske onlinebutikker og få dem fragtet til Danmark, nemt og billigt. Og mere end 120.000 danskere er faktisk allerede registreret som brugere på hjemmesiden.

Få mere information om ShopUSA.com her

Den konkrete fremgangsmåde er, at man som bruger får en postadresse i Virginia Beach, som man så sender sine amerikanske varer til. Herfra sørger ShopUSA.com for at få varerne sendt videre til brugerens privatadresse i Danmark. Helt uden post- eller toldbesvær.

De amerikanske netbutikker kører med udsalg konstant. Det er et indkøbsmekka ulig noget andet, og det udnytter mange danskere. Vi sørger for al papirarbejdet, og vi kontrollerer alle varer, inden de sendes til Danmark. Det skal være så let og smertefrit for kunden som muligt,« siger Michael Brønnum Boye, der er administrerende direktør i ShopUSA og formentlig en af dem i Danmark, som ved allermest om amerikansk detailhandel.

Den danske filial af ShopUSA har faktisk eksisteret siden 2007, og i den tid er den vokset sig fra at ligge i en lille lejlighed på Østerbro til at have hovedkontor i Nyhavn.

Det er gratis at oprette en profil på sitet, og ShopUSA tilbyder tre forskellige fragtmetoder: Express (1-2 dage), flyfragt (5-6 dage) eller skibsfragt (5-6 uger). Den samlede omkostning for varer og fragt får man som bruger at se, inden man bestiller endeligt.

Få mere information om ShopUSA.com her

På den måde er det altså muligt at få fordelen af de billige amerikanske priser og samtidig have det amerikanske markeds store udvalg af varer.


Flere annoncer