Annonce
07/12-16 00:02; Opdateret: 21/03-17 10:29

Denne biograf får Jyllands største lærred og gallapremiere på ‘Star Wars’Denne biograf får Jyllands største lærred og gallapremiere på ‘Star Wars’

FILM. Den nye ’Star Wars’-film får en stor gallapremiere i Aarhus, hvor der samtidig bliver åbnet en IMAX-biograf.

storybild

Her ses en gallapremiere i CinemaxX, København. På tirdag d. 13.12.16 er det blevet Aarhus' tur til at åbne dørene for gallapremiere på den nye "Star Wars"-film i den spritnye IMAX-biograf.

Den 14. december er der premiere på Disneys nye film ’Rogue One: A Star Wars Story’ med blandt andre Mads Mikkelsen og Forest Whitaker på rollelisten. Og Hollywood-filmens gallapremiere dagen inden bliver afholdt eksklusivt i CinemaxX i Aarhus.

Læs mere om IMAX og køb billetter til Star Wars her

Gallapremieren falder sammen med, at CinemaxX Aarhus åbner en IMAX-biograf, hvilket af flere bliver kaldt verdens største biografoplevelse. Hele herligheden bliver fejret med et stort arrangement.

'Til åbningsfesten og gallapremieren kan du forvente personer, klædt ud som Stormtroopers og Jedi-riddere fylde byen. Der vil komme skuespillere, musikere og andre kendte personligheder, og alle gæster kan glæde sig til at træde ind i et overvældende univers båret af et af IMAX´s kendetegn – den blå farve,' fortæller Kim Brochdorf, administrerende direktør i CinemaxX Danmark.

IMAX er et canadisk filmformat, der blandt andet indebærer et særligt buet lærred, unikke projektorer, specialdesignet lyd og luksusstole. Det mere end 200 kvadratmeter store lærred bliver det største i hele Jylland.

Der har indtil nu kun været to IMAX-biografer i Norden: En i Stockholm, og en i København. I Aarhus bliver der plads til 417 gæster, når IMAX erstatter den nuværende Sal 1.

For den administrerende direktør i CinemaxX Danmark er der ingen tvivl om, at åbningen af IMAX-biografen har været afgørende for at få ’Star Wars’-gallapremieren til Aarhus, og han er forventningsfuld i forhold til fremtiden for den nye sal.

IMAX-biografen i Aarhus er en tocifret millioninvestering for os, men vi forventer, at langt over 100.000 biografgængere om året fra store dele af Jylland vil tage i IMAX-biografen for at få en helt særlig filmoplevelse. At begynde med ’Rogue One’ kan ikke være bedre. For ’Star Wars’-universet og IMAX-formatet passer perfekt til hinanden,” siger Kim Brochdorf.

For gæster, der ikke kommer til gallapremieren den 13. december, er der mulighed for at komme i IMAX-salen fra den 14. december. Her vil ’Rogue One: A Star Wars Story’ spille indtil et stykke inde i januar.

I løbet af 2017, vil der blandt andet blive vist ’Fast & Furious 8’, ’Pirates of the Caribbean – Dead Men Tell No Tales’ og Christopher Nolans krigsfilm ’Dunkirk’.


Flere annoncer