Annonce
21/10-16 10:21

Miljøvenlige bybiler til enhver lejlighedMiljøvenlige bybiler til enhver lejlighed

Lige meget hvor i byen, du befinder dig, er der altid en DriveNow bil i nærheden, så du hurtigt og nemt kan komme frem til din destination.

storybild

Der findes 400 DriveNow biler fordelt i København, hvilket gør, at der altid er en bil i nærheden af dig.

Dette gør den dele- og miljøvenlige bybil perfekt til at køre dig sikkert frem til din destination, om det er til forretningsmødet ude i byen, eller turen til lufthavnen med alle dine tasker.

Lokaliser og reserver den nærmeste bil via DriveNow-app'en.
Vores Bybiler står klar lige rundt om hjørnet inden i vores operationsområde. Brug din telefon, tablet eller computer til at finde den nærmeste bil og reserver den gratis i 15 minutter. Du kan også bare kigge ned af gaden for at se, om der skulle holde en ledig bil.

Efter de første 15 minutter har du mulighed for at forlænge din reservation med helt op til 8 timer for 1,25 kr. per minut.

LÆS OGSÅ: Test: En familie tester DriveNows bybil for en dag

Aflever bilen når og hvor det passer dig
Når du er færdig med din tur, skal du bare parkere bilen inde i vores operationsområde. Der er ingen faste parkeringspladser.

Afslut turen: Vælg ”afslut turen” på skærmen. Lås bilen med dit kundekort, Rejsekort eller app’en. Læg kortet på kortlæseren i forruden og vent et øjeblik på at bilen låser – kortlæseren lyser derefter grønt og bilen er klar til brug for næste kunde. Husk, du skal være inde i vores operationsområde, når du afslutter din tur.

Parkering: Vælg "parker bilen" på skærmen i bilen. Lås bilen med dit kundekort, Rejsekort eller app’en. Læg kortet på kortlæseren i forruden og vent et øjeblik på at bilen låser – kortlæseren i forruden lyser derefter rødt. Når kortlæseren lyser rød, betyder det, at din tur stadig er i gang og bilen kan kun låses op med dit kort igen. Det koster 2,50 kr./min (gratis mandag til fredag i tidsrummet 00.00 – 06.00) at parkere en Bybil. Husk at du skal følge de lokale parkeringsregler.

Registrer dig her og få XX minutter til en prøvetur

Hvad tænker du..?
Flere annoncer