Annonce
12/05-16 16:40; Opdateret: 10/01-17 14:33

Tre råd: Sådan skriver du en god boligannonceTre råd: Sådan skriver du en god boligannonce

For at finde den rigtige lejer, skal man skrive en god boligannonce. Læs her, hvordan du tager gode billeder og hvilke ting, du skal huske for at finde det rigtige match.

storybild

Et godt match med en lejer starter med en god annonce for dit lejemål. Al erfaring siger, at blikfang virker, så husk at bruge gode billeder i højkvalitet. Det gør det også nemmere for de boligsøgende at vurdere din bolig, og det giver flere kvalificerede henvendelser.

Og jo mere information, jo bedre, så vær grundig, når du beskriver boligen – så undgår du også de samme spørgsmål igen og igen. Og husk så at vælge den kontaktform, der passer dig bedst - skal det være telefon eller e-mail?

Få flere råd til, hvordan du tager gode billeder til din boligannonce

BoligPortal er det boligsite, der formidler flest boligskift i Danmark. Har du oprettet din annonce på deres hjemmeside, tjekkes og godkendes den af deres kundeservice, inden den kommer online.

Og så er det bare at vente på henvendelserne, som du kan udvælge potentielle lejere til fremvisning. BoligPortal har en række værktøjer og redskaber, der hjælper dig med håndtering af henvendelser fra de boligsøgende – praktisk, når der er rigtig mange af dem.

1) Man kan som udlejer oprette spørgsmål, som man ønsker at mulige lejere besvarer ved første henvendelse, så man får lidt mere forhåndsviden om den boligsøgende. Det giver et bedre grundlag for at beslutte, hvem der skal inviteres til en fremvisning.

2) På BoligPortal kan du sortere i de henvendelser, du modtager i din indbakke. Du kan for eksempel filtrere på henvendelser alt efter, om den boligsøgende har angivet at de har husdyr, bor alene eller er en familie. På den måde kan du sortere i dine henvendelser ud fra dine specifikke ønsker.

3) På samme måde kan du søge efter bestemte profiler til din bolig. Leder du for eksempel efter en familie, der skal bo til leje i ubegrænset tid, så kan du indstille søgekriterier derefter.

Læs mere om, hvordan du laver en god fremvisning her

Det er vigtigt ikke bare at finde en lejer, men at finde den rette lejer. Og det vil BoligPortal gerne hjælpe dig med.

Flere annoncer