Annonce
04/06-16 11:12; Opdateret: 13/06-16 11:12

Alt dette oplever en skattejæger på én dagAlt dette oplever en skattejæger på én dag

En af de mest berømte skattejægere på film er Indiana Jones. På sine eventyr skal han klare forskellige forhindringer, inden han når den uvurderlige skat. Men ville du kunne overleve som skattejæger og klare de samme forhindringer som Indiana Jones?

Bildstrecke im Grossformat »

Nogle af Indiana Jones mest genkendelige kendetegn er hans hat og hans pisk, der har reddet ham fra utallige svære situationer. Man har ofte set ham forsvare sig selv mod nazister i Jagten på den forsvundne skat, redde sin far (Sean Connery) fra at blive mast under en tank i Indiana Jones og det sidste korstog eller svinge sig over en kløft i Indiana Jones og templets forbandelse med sin pisk.

En skattejægers forhindringer
Den 14. maj havde man muligheden for at prøve kræfter som vaskeægte skattejæger og føle sig som Indiana Jones, der svinger sig rundt med pisken til Nordic Race i Amager Strandpark. Nordic Race er et løb, der er inspireret af en forhindringsbane lavet specielt til rekrutterne i den amerikanske militær. Det vil sige, at løbet var fyldt med fantasifulde og innovative forhindringer og et udfordrende tærren i form af sandstrand og koldt vand.

En af forhindringerne til Nordic Race var Tarzan. Tarzan var en af de hårdeste forhindringer i løbet, som mange af deltagerne måtte bukke under for. For at gennemføre forhindringen skulle man svinge sig fra reb til reb over en kæmpe mudderpøl. Lidt som at se Hollywoods helt egen skattejæger, Indiana Jones, i filmene med sin pisk.

Tarzan var prydet af en anden kendt skattejæger – nemlig Nathan Drake fra det nye spil Uncharted 4: A Thief’s End, der også skal igennem alskens forhindringer for at finde den engelske pirat, Henry Avery's, skat.

Læs mere om Nathan Drake og sine nye eventyr her

Måske ville forhindringen havde været nem for Indiana Jones og Nathan Drake, men efter at deltagerne havde været igennem en hel række andre forhindringer inden Tarzan, havde det slidt på deres kræfter, og der var mange, der måtte en tur ned i mudderpølen og tage en strafferunde.

Selv for de store, muskuløse, skæggede mænd var det en svær prøvelse. Men som Nordic Race's mantra siger: Embrace the pain! Og det må man sige, at alle deltagerne tog til sig.

Så man må nok konkludere, at de fleste deltagere ikke ville kunne måle sig med Indiana Jones eller Nathan Drake. Kan du?

Flere annoncer