Annonce
28/09-16 00:01; Opdateret: 09/10-17 15:00

Liste: 3 ting, du skal eje for at følge efterårets trendsListe: 3 ting, du skal eje for at følge efterårets trends

Du kan godt køre dankortet i stilling, hvis du er vild med fashion! For den kommenende sæson byder på rigtig mange spændende modenyheder. Magasin opdaterer dig på efterårets vigtigste trends og de sejeste nye mærker.

storybild

Det største antal nye brands nogensinde
Sol, måne og stjerner står i modens tegn til efteråret, for i Magasin kan du nemlig glæde dig til at finde endnu flere nye mærker.

Med mere end 70 nye brands, er der fashion-garanti i stormagasinet der blandt andet byder velkommen til Six Ames, Stine Goya, Missoni, Clare V., Rebecca Minkoff, Marlies Dekkers og de super populære sko fra Kendall & Kylie, der allerede har vundet hjerter (og fødder) verden over.

Det danske brand, Six Ames, kan til efteråret findes i Magasins forretninger på Kgs. Nytorv, i Lyngby, Aarhus og på Magasin.dk. Her ses seje Michelle Nielsen, der til daglig står bag bloggen Stonemuse.dk, i et par lækre silkebukser fra Six Ames. Foto: Michelle Nielsen/Stonemuse

3 ting, du skal eje
Er bankkontoen ikke til investere i alle de nye fede brands, så giver vi her et par tips til, hvilke tendenser der kommer til at dominere til efteråret, så du ved præcis hvilke items du skal gå efter.

Moderedaktør for Finanscial Times, Jo Ellison, i en klassisk grå frakke under London Fashion Week.

1. 50 Shades of Grey
En af sæsonens it-farver, grå, kommer i et hav af forskellige nuancer, og er et super alternativ til de af os der har en tendens til at kaste os over sort, så snart sommeren er over (ja, og faktisk også inden!).

Læs mere om det grå guld her.

Vær ikke bange for at sætte denim sammen med denim – det gør sig super godt i flertal!

2. Dare to Denim?
Ja ja, det er faktisk ikke en nyhed, men det rå, blå materiale er altså stadig noget af det hotteste!

Der findes et hav af muligheder når det kommer til denim; jakker, jeans, skjorter og støvler, for bare at nævne et par stykker.

Læs mere om det tidsløse materiale her, og find dine denim-favoritter.

Modellen Irina Lakicevic er über cool i sin lange leopardjakke.

3. Leo love
Det super cool print er hottere end nogensinde, og kan eftersigende rede en hver tøjkrise. What’s not to like?! Så hvis du ikke tidligere er hoppet med på leo-bølgen, så er det altså nu!

Læs meget mere om den prikkede trend her.

Gigi og Tommy har sammen lavet en af efterårets sejeste kollektioner. Find den i Magasin og på Magasin.dk

Gigi Hadid x Tommy Hilfiger
Med mere end 20 millioner følgere på Instagram, er smukke Gigi Hadid nok en af verdens mest populære supermodeller. Og kunne du også tænke dig at få Gigis seje stil, så har du chancen nu!

Hun er nemlig teamet op med ikoniske Tommy Hilfiger, og sammen har de lavet en fantastisk kollektion til kvinder, der uden tvivl bliver en af efterårets mest eftertragtede nyheder.

Er du vild med at følge med i de nyeste trends og tendenser, og vil du vide endnu mere om nogle af de dygtigste designere fra ind- og udland?

Så kan du læse meget mere om Gigi Hadid og hendes spændende samarbejde med Tommy Hilfiger og mange andre spændende indlæg på Magasins nye blog Ajour!

LÆS OGSÅ: Efterårsstil: 3 rock- og glamourtrends

Flere annoncer