Annonce
30/10-16 10:37; Opdateret: 04/04-17 13:27

Alle kan starte deres egen webshop - uden hjælpAlle kan starte deres egen webshop - uden hjælp

storybild

Mange danskere går med en drøm om, at kunne etablere deres egen webshop. Mange lader sig dog stoppe, da de er af den opfattelse, at det er for dyrt, fordi der skal betales i dyre domme til designere, programmører og andre, der står for udviklingen af deres webshop.

Faktum er dog, at du sagtens kan starte din egen webshop - helt uden at købe sig til hjælp. Det kræver dog, at du er villig til at læse op på og se nærmere på de forskellige muligheder. Der er mange mulige og relevante løsninger, hvis du har et ønske om, at kunne starte din egen webshop.

Hvis du har et ønske om, at kunne starte din egen webshop, og samtidig bygge den på egen hånd, så skal du benytte dig af de ressourcer, du kan finde på nettet. Det er både en billig og effektiv måde at komme godt i gang på, uanset hvad du har af mål for din webshop.

Start med at købe domæne og webhotel
Noget af det første, du bør gøre er, at registrere et domæne og købe et webhotel. Til en start kan du sagtens købe et billigt webhotel som Unoeuro tilbyder, da der sjældent er behov for mere til en start, medmindre du vælger en såkaldt hosted webshopløsning, der ikke kræver et særskilt webhotel.

Oftest er der mulighed for at købe begge dele hos én udbyder. Det kan sikre dig, at du ikke skal rode med DNS, omstilling og deslige, hvis både webhotel og domænenavn registreres samme sted. Det kan spare dig for både tid og besvær, hvorfor det naturligvis er oplagt.

Har du et ønske om at minimere dine omkostninger, så kan du med fordel vælge en billig løsning. Det er dog vigtigt, at du sørger for at fokusere på at vælge en sikker løsning med høj oppetid og hurtige loadtider - det kan dog nemt fås til en god pris, hvorfor du ikke bør forvente, at det kommer til at sende udgifterne mod skyerne.

Byg din webshop med et gratis webshopsystem
Der findes op til flere gratis webshopsystemer på markedet. Det er såkaldte open-source systemer, der både er til gratis afbenyttelse, men samtidig videreudvikles de af flere tusinde udviklere på tværs af kloden. Det er med til at sikre, at de altid er up-to-date og at alle sikkerhedshuller er lukket.

Ved at benytte dig af et gratis webshopsystem, kan du komme billigt i gang. Du kan dog også finde både gratis og betalte skabeloner på nettet, der nemt kan installeres og tilpasses til at passe til din webshop. Endvidere, så findes der også et væld af moduler, der kan øge funktionaliteten af det valgte system.

Det er vigtigt, at du vælger et system, der harmonerer med dine behov og visioner. Ønsker du at starte i de små og blive dér, så er WordPress sammen med WooCommerce et godt bud. Har du et derimod et ønske om, at kunne vækste forretningen til noget stort, så bør du vælge et større system som f.eks. Magento.

Flere annoncer