Annonce
06/06-16 14:20; Opdateret: 06/06-17 15:10

Giv din virksomhed en overhalingGiv din virksomhed en overhaling

storybild

Synes du, at din virksomhed måske ikke kører så godt som den gjorde en gang? Måske kommer der ikke så mange nye kunder til eller måske har du en fornemmelse af, at dine medarbejdere ikke er helt tilfredse. Når man har en virksomhed, er det vigtigt, at man husker, at verden hele tiden forandre sig. Der sker hele tiden nye ting i omverdenen, hvilket gør, at man som virksomhed hele tiden skal være klar til at omstille sig og følge med udviklingen. Der er måske en tendens til, at ældre virksomheder bare lader tingene stå til. Man gør som man altid har gjort, for det har jo fungeret indtil nu. Men hvad nu hvis man kunne gøre det endnu bedre, hvis man bare fulgte med udviklingen?

Istandsættelse af virksomhedens ydre
Hvis du føler at din virksomhed kunne bruge en overhaling både i det fysiske miljø men også i det strategiske miljø, kan det være en stor opgave at stå over for. Det kan virke meget uoverskueligt. Men hvis du er kommet så langt til at indrømme at forandring kunne være en fordel, så er du allerede kommet et godt stykke af vejen. For at gøre det nemt, kan man starte med at forandre de fysiske rammer i virksomheden. Hvis du ikke lige har kapitalen til at bygge om, kan du søge lån til virksomhed her.

De fysiske rammer kan ofte smitte af på medarbejdernes arbejde. Hvis de fysiske rammer er kedelige og bare ikke fungerer, kan det altså nemt gå ud over produktiviteten i virksomheden. Når man er i nogle fysiske rammer, der bare fungerer og som måske endda er motiverende, så føler man også en ekstra trang til at give den en ekstra skalle i sit arbejde. Det kan altså sagtens betale sig at gøre de fysiske rammer i virksomheden så optimale som muligt. Forandringer i de fysiske rammer kan gøre meget for motivationen i virksomheden og kan være med til at starte forandringer i den strategiske del af virksomheden. Du kan lege et stillads her, hvis du vil i gang med forandringerne allerede i dag.

Glem ikke det indre
Når du så er gået i gang med de fysiske forandringer i virksomheden, skal du tænke det som startskuddet til de virkelige forandringer i virksomheden. Efter mange år kan man have tendens til at gøre tingene, som man altid har gjort. Men hvorfor blive ved med det, hvis der findes andre og bedre måde at gøre tingene på? Måske skal du kigge på ledelsen og hvordan disse ledere håndtere deres opgaver.

Måske skal du kigge på medarbejdernes motivation. Er den helt i bund, er det et af de steder, der skal sættes ind på som det første. Måske skal du kigge på forholdet til leverandører og andre samarbejdspartnere. Det kan også være godt at kigge på hvordan man håndtere sin kommunikation både internt og eksternt. Der vil næsten altid være nogle steder, hvor man kan gøre det bedre og det er ofte nemt at ændre.

Flere annoncer