Annonce
26/06-17 08:20; Opdateret: 25/10-17 14:08

Cyberkriminalitet: Sådan prøver kriminelle at stjæle fra dig på nettetCyberkriminalitet: Sådan prøver kriminelle at stjæle fra dig på nettet

I en tid, hvor store dele af livet foregår online, øges truslen fra svindlere, der prøver at franarre dig dine personlige oplysninger fra internettet. Derfor er en stærk sikkerhedspakke afgørende.

storybild

Man skal være opmærksom, når man bevæger sig rundt på internettet, da kriminelle finder på smartere og smartere måder at stjæle ens personlige oplysninger.

I de seneste år har den digitale udvikling medført, at mere og mere af folks hverdag foregår online.

Økonomien fikses via netbank, tøjet købes via en e-shop, og lægebesøget arrangeres ved hjælp af smart, smart selvbetjening, hvor det hele aftales med en robot i den anden ende.

Få information om en sikkerhedspakke, der kan beskytte dit privatliv her

For mange er det blevet en vanesag at taste CPR- eller kontonummeret ind i et felt, lige så snart der bliver spurgt om det, og de færreste bruger energi på at tænke over, hvad der egentlig kan gå galt.

Men meget kan gå galt, for med internettet følger også en række fælder, man ikke vil ryge i. Svindlere har fået øjnene op for, at det er muligt at få fat på folks personlige oplysninger.

2 måder kriminelle prøver at narre dig
Det kan være via phishing-mails forklædt som en god ven, der forsøger at få fat på dine personlige oplysninger, eller det kan være via fristende links, som ender med at sprede ondsindet malware, der kan ødelægge din computer og tømme den for oplysninger.

Meget kan ske, og opfindsomheden blandt svindlerne bliver hele tiden større. Derfor er det vigtigt med en stærk beskyttelse på både computer, tablet og smartphone, så svindlerne får den kolde skulder.

Denne stærke beskyttelse får man i en af Waoos Fiber-pakker. Ved køb af en pakke med fibernet igennem Eniig får man nemlig ubegrænset adgang til deres sikkerhedspakke i topkvalitet, der både kan bruges til Windows PC, Mac, Android-tablets og smartphones.

Få mere information om sikkerhedspakken fra Eniig her

Flere annoncer