Annonce
13/01-17 08:00; Opdateret: 23/05-17 16:33

Simon Kvamm: Tanker fra en VandmandSimon Kvamm: Tanker fra en Vandmand

I løbet af januar udkommer første soloalbum fra Simon Kvamm. Albummet “Vandmand” består af sange fra Simons succesfulde liveshow, der stadig kører for udsolgte huse landet over. Idag udkommer sangene “I Luften” og “Møtrik”, som Simon Kvamm selv fortæller om her.

Bildstrecke im Grossformat »

Hvad er man, hvis man ikke er ung, men heller ikke gammel? Så må man jo være voksen, men det kan være svært at indse. Det har jeg skrevet en sang om.

Den hedder "I Luften" og udkommer idag, iøvrigt sammen med en anden sang med titlen "Møtrik", som handler om ikke at kunne overskue en skid. Ikke, at de to ting nødvendigvis hænger sammen. Heller ikke, at de ikke gør ;)

Album ude den 27. januar. Pre-order allerede nu på iTunes her

Jeg har taget uforholdsmæssig lang tid om at indse, at jeg er voksen. Jeg tror, det samme gælder mange i min generation (født i 70'erne).

Langt op i mine 30’ere har jeg haft det som om, jeg er på affyringsrampen til livet og ikke sådan rigtig igang med det.

Men det er jo simpelthen bare ikke rigtigt. Når man passerer de 30, må man siges at være voksen. Det tror jeg, John Wayne ville give mig ret i. Så er man ikke på affyringsrampen, men i luften og midt i livet, og det næste, der skal ske, er vel, at man skal ned igen?!

Jeg synes godt, jeg kan finde noget positivt og inspirerende i at være blevet voksen. Det er svært at sætte ord på, hvad det præcis er. Det er noget med at kigge på sin familie og sine bedrifter, og dét, man ejer og føle en smule fucking tilfredshed.

Det er noget med at klappe sig selv på skulderen for at være nået hertil. Noget med at gøre tingene på sin måde og have levet tilpas mange år til at vide, at man har et nogenlunde gangbart take på tingene. Også selvom, man ikke gør ligesom sine forældre. Og også selvom, man på nogle områder GØR ligesom sine forældre.

På samme måde kan jeg egentlig godt leve med at blive voksen som musiker. Selvfølgelig er dét at overgå fra P3 til P4 forbundet med en vis hævning af de velvoksne og buskede øjenbryn.

Og man rynker da også lidt på sin røde alkohol-arede voksen-næse, når man oplever at fesne musikgenrer og frisurer, som man gjorde grin med i sin egen ungdom, bliver genfødt som det cooleste i verden.

Se tourplanen og køb billetter her

Men grundlæggende føles det egentlig fedt nok at skrive og spille musik fra et nyt og voksent sted i livet. Man har li'som ret til at forsøge at se nogle sammenhænge i lortet.

Ikke fordi, alle sange pludselig skal handle om at kigge tilbage og konkludere. Man kan li'som bare se nogle tråde, der forbinder de forskellige bunker af forvirrede tanker og følelser, man render rundt med. Tror jeg.

Simon fortæller her om baggrunden for nummeret "I luften"

Flere annoncer