Annonce
05/01-15 10:57; Opdateret: 05/01-15 11:25

Kvit smøgerne på 10 uger  –  uden nikotinKvit smøgerne på 10 uger – uden nikotin

Bliv fri for nikotin og tjære, inden du bliver røg-fri. Rygestop-produktet Quitt trapper dig ud af din afhængighed på 10 uger – mens du ryger – men også mens du gradvist trapper ned på cigaretterne, indtil du kvitter dem helt.

Bildstrecke im Grossformat »

Enhver, der har prøvet at holde op med at ryge, ved hvor afsindig svært, det er. Nikotin ligger helt i toppen af afhængighedsskabende stoffer.
Men det kan lade sig gøre at kvitte tobakken. Siden 2007 har over 500.000 danskere lagt smøgerne på hylden. Dog har mindst lige så mange forsøgt at holde op med at ryge – uden succes.

Med udgangspunkt i det faktum, at der findes en stor gruppe rygere, der ønsker at holde op, men som har brug for en særlig hjælp, har en gruppe forskere udviklet rygestop-produktet Quitt. Det trapper dig ud af din afhængighed på 10 uger - samtidig med, at du stadig ryger. Det lyder bagvendt, men er enormt effektivt.
Både i forhold til den psykologiske såvel som den fysiske afhængighed har det vist sig som den rette metode til et succesfuldt rygestop. Mens man gør sig fri af de afhængighedsskabende stoffer, kan man gøre det gradvist 'sundere' at ryge, indtil man slipper smøgerne helt.

Sagt på en anden måde: man bliver fri for nikotin-trangen, før man bliver røg-fri. Man slipper en vane ad gangen, og man erstatter ikke en afhængighed med en anden, som man gør ved andre rygestop-produkter.

Effektivt rygestop uden nikotin. Læs mere her

Sådan virker Quitt
Quitt indeholder et patenteret sukkerstof, som tilføres cigarettens filter. Sukkerstoffet blokerer hermed for både nikotin og tjære: 1 dråbe reducerer med 33%, 2 dråber med 66% – og 3 dråber blokerer for nikotin og tjære med hele 99%.

I løbet af 10 uger reducerer man det indtag, man får af nikotin og tjære – alt imens man stadig ryger. På den måde fjernes nikotintrangen gradvist – og når trangen melder sig, har man mulighed for at gøre det, man plejer: nemlig at ryge. Men i mindre skadelig form. Quitt påvirker ikke smagen af cigaretten, men blokerer blot for de skadelige, afhængighedsskabende stoffer i det styrkeforhold, som du selv har bestemt.

Bliv røgfri på 10 uger uden nikotin. Læs mere her

Se videopræsentation her

Hvad tænker du..?
Flere annoncer