Annonce
25/07-17 09:19; Opdateret: 28/08-17 14:19

7 gyldne råd: Sådan kan du tjene penge på dine gamerskills7 gyldne råd: Sådan kan du tjene penge på dine gamerskills

GAMING. Har du fuldstændig styr på, hvem der vinder de store eSports turneringer rundt om i verdenen? Så kan du forvandle din viden og tid bag skærmen til kolde kontanter.

storybild

Har du gode evner i et computerspil, har du mulighed for at tjene penge på din opsparede viden. Foto: Antonio Guillem/Shutterstock

Viden er penge. Sådan er det i mange af livets facetter, og sådan er det også, når det drejer sig om at oddse: Dem med størst indsigt er dem, der vinder.
Og der kan være mange penge at vinde i esport. Danske Spil tabte f.eks. stort, da de de udbød odds 12 på en sejr til det danske Counter-Strike-hold Astralis over det russiske hold Virtus-pro i finalen i den seneste major i Atlanta i USA. Astralis vandt kampen 2-1.

Med denne guide kan du sætte dine gamerskills i system og begynde at tjene penge på dem.

Brug dine skills og spil på eSport her

Lav en strategi for dit spil

En strategi er essentiel for din succes. Beslut dig for en retning, og hold dig til den. Og gå ikke efter det store kup – det virker kun sjældent. At få succes med spil er noget, man skaber på den lange bane.

Lav et budget for dit spil

Man skal ikke være bange for at tabe et spil. Det er helt normalt. Men det kan blive et problem, hvis man ikke har styr på sit budget. Lav et månedsbudget for, hvor meget du kan risikere at tabe – og hold dig til det. Hvis du ikke kan overholde det, bør du stoppe.

Kend det spil, du sætter penge på

Skal du tjene penge på esport, skal du være dygtigere end de oddssættere, bookmakerne har ansat. Succes kan derfor måles ud fra din viden om det enkelte spil, og du skal derfor trække på dine hårdt tilkæmpede evner.

Lær holdene og spillerne at kende

Skal du øge dine chancer for at vinde, kan det være fornuftigt at specialisere sig. Udvælg dig en liga eller enkelte hold, som du følger intenst. Du kan ikke være ekspert i det hele.

Lær at finde værdi i dine spil

Det er her, dine gamerskills kommer på prøve. Du skal kombinere din viden med simpel matematik – så du over en periode begynder at tjene penge på de odds, du spiller på. Skriv alle dine spil ind i et regneark, så du lærer af dine fejl – og dine succeser.

Sørg for at finde de bedste odds

Udvælg en række bookmakere, som du kan tjekke odds hos, så du får den bedste tilbagebetaling. Danske Spil er langt fremme på esport og er et godt sted at starte. Du kan også bruge oddssammenligningstjenester på nettet.

Få tips fra andre

Der findes mange communities på nettet med tip og indsigt til de enkelte kampe og ligaer. Læs med hver eneste dag, så du er sikker på, at du har de seneste informationer. Har du mest viden, er du også den, der vinder.

Flere annoncer