Annonce
10/03-18 13:35; Opdateret: 15/03-18 11:26

Vildt: Sådan kan du gense din yndlingsserie, som var det første gangVildt: Sådan kan du gense din yndlingsserie, som var det første gang

Elsker du film og serier? Og hader du, når dine venner lækker det nyeste sladder om yndlingsserien på samtlige sociale kanaler, før du når hjem i sofaen? En ny service kan potentielt få dig til at glemme spoilers og detaljer i film og tvshows med digital hypnose.

storybild

PR-foto: Samsung

Hvem der bare havde et spoilerfilter på sociale medier, der effektivt fanger afslørende twists og saftige plots, ligesom adblockers for reklamer, når nye serier ruller over skærmen! Om man er til binge watching eller bare er lidt bagefter med yndlingsserien, så er der ikke noget mere irriterende, end at få tværet spoilers ud i ansigtet, timen efter et nyt afsnit er lagt ud.

Faktisk har 42 procent af danskerne været udsat for spoilers, hvor næsten hver femte har opgivet at begynde på en serie eller se en serie færdig, fordi nogen har afsløret vigtige detaljer i handlingen. Det viser en undersøgelse, som GKF Norm har gennemført for Samsung.

Knivskarpe billeder og ingen spoilers
Men nu kommer en ny service serieelskere til undsætning: Unspoil Me, en digital hypnosetjeneste, der giver brugere mulighed for at opleve deres yndlingsserier, som var det første gang. Nemlig gennem selvhypnotisering hjemme i din stue.

Oplev Unspoil Me lige her

Unspoil Me er udviklet af Samsung Electronic Nordic, som sammen med Samsungs QLED TV gør det nemt at få den perfekte aften foran fjernsynet - spoilers eller ej. På QLED TV’et står billederne nemlig skarpt, om det er lyst eller mørkt i rummet. Ideelt til bingewatching.

Tæl tilbage fra 300
Unspoil Me er udviklet i samarbejde med de to hypnotisører Fredrik Praesto og Ulf Sandstrøm, som også lægger stemme til servicen. Potentielt kan Unspoil Me få en til at glemme både spoilers, detaljer og hele plot, så man kan se sin yndlingsserie igen, som var det første gang.

Læs mere om Unspoil Me her

Når man starter Unspoil Me, toner en digital filmrulle frem, cirklende sig vej ind i ens hjerne. En session er sat til cirka 20 minutter. Hypnotisørens bløde stemme guider en længere ned i bevidstheden, øjenlågene bliver tunge, til sidst skal de lukkes helt, og man skal tælle baglæns fra 300. Cirka halvvejs gennem hyponosen bliver man bedt om at gå ned ad en række mentale trappetrin. Man skal helt tilbage, til før man så første afsnit for allerførste gang. Dernæst tilbage til nuet. Tilbage til følelsen af spænding ved at skulle se serien med nye øjne.

Glem alt om tryllestave og krystalkulger. Nu kan du blive hypnotiseret af dit TV. og gense din yndlingsserie som for første gang. Foto: Scanpix

For at få det fulde ud af Unspoil Me anbefales man at sove, før man ser sin yndlingsserie igen. Så sluk tv’et, tag en lur, og vågn op til flere gode oplevelser.

Unspoil Me findes på både dansk og engelsk. Lad mig tilføje, at det er vigtigt, at man tager hele hypnosen på én gang og sidder et sted uden forstyrrelser.

Flere annoncer