Annonce
18/12-14 14:52; Opdateret: 18/10-17 09:44

The show must go onThe show must go on

Tilbage i kolde Danmark, efter flere måneders træning i solrige Thailand, fortsætter træningen i kulden, men der er endelig tid til familie, venner og lidt julehygge. Se elitetriatleten Allan Steen Olesens fotodagbog her.

Bildstrecke im Grossformat »
The show must go on. Tilbage til virkeligheden med morgenpas på Bellahøj Svømmestadion alt for tidligt om morgenen. Men altid rart når man først er i gang og får en god start på dagen. The show must go on. Tilbage til virkeligheden med morgenpas på Bellahøj Svømmestadion alt for tidligt om morgenen. Men altid rart når man først er i gang og får en god start på dagen. Den famøse liste med alle de usunde ting vi har drømt om undervejs på turen når blodsukkeret har været lavt. Har vi glædet os til at strege en efter en i december måned og off-season I Tivoli med min søster, til en update på livet over en kop varm kakao og en belgisk vaffel, lækkert! Altid hyggeligt at komme i julestemning derinde hvert år Her bliver der brugt en del tid i vinterhalvåret for at øge styrke og mobilitet. Faktisk en af de ting jeg holder meget af henover vinteren når det er koldt og mørkt udenfor. Off-season betyder også muligheden for at se dem man holder af og nyde lidt lækker mad og et godt glad vin, her hjemme hos min bardomsven Jacob til en tiltrængt update. Mine dage starter og slutter ofte her, Bellahøj Svømmestadion, elsker at svømme i den her hal, hvor man kan følge med i vejret udenfor og så er den dejligt tæt på hvor jeg bor. Når vejret driller, hopper jeg på turbotræneren og giver den gas til en god playliste, mens sveden hagler af kroppen. God og effektiv træning, men kan nemt blive lidt ensformigt. Har en del af min løbetræning på løbebånd, det er en super måde at træne specifikt på, hvad end der er tale om tempo eller bakkeløb, og så er det god træning i at svede igennem Off-season betyder også muligheden for at se dem man holder af og nyde lidt lækker mad og et godt glad vin, her hjemme hos min bardomsven Jacob til en tiltrængt update. Pt bliver der brugt en del tid her, med tung styrketræning for benene, en investering til næste sæson som skal gøre mig endnu stærkere på cyklen, hvor jeg rigtig gerne vil være bedst. Hvis det regner udenfor, eller det er for kedeligt at træne hjemme i kælderen på turbotræneren, er spinning et godt supplement, da det altid er sjovere at trænere flere sammen. Selvom det er koldt udenfor, kan man sagtens grille, noget jeg holder af både sommer og vinter, så her drengeaften med masser af røverhistorier i godt selskab. Uden mad og drikke, duer helten ikke. Elsker de her mørke blæsende aftener, hvor man efter en lang sæson kan nyde et godt glas vin med god samvittighed og benene oppe på sofaen. Få ting slår en løbetur i solopgaven når Danmark viser sig fra sin bedste side som her. Løber tit ved Strandvejen, her Charlottenlund Fort, mens solen står op over Øresund. Intervaltræning på Østerbro svømmestadion inden julehygge med min klub, KTK86, sammen med min gode træningskammerat Esben, som jeg ofte træner og kører stævner med Bane efter bane efter bane. Får svømmet rigtig meget i kampen på at løfte mit niveau så jeg kan minimere tidstabet til front i konkurrence. Her styrketræning med håndplader (foto: Oliver Grenaa Nielsen).

Selvom sæsonens store triatlonstævner i udlandet er overstået, står den stadig på hård træning for elitetriatleten Allan Steen Olesen, der ellers lykkeligt havde glemt, hvor vådt og beskidt det er at cykeltræne herhjemme i vintermånederne.
Når det er koldt og mørkt, bliver tiden blandt andet brugt i fitnesscentret for at øge styrke og mobilitet, samt på løbebåndet eller til spinning.

LÆS OGSÅ: Spis protein når du træner hårdt

’Offseason’ betyder også, at der er tid til at se familie og venner og slække lidt på den stramme diæt og nyde noget lækker mad. Faktisk har Allan Steen Olesen en hel liste med usunde ting, han har drømt om under den hårde træning, som han har glædet sig til at krydse af i december måned.

”Det er tit de helt simple ting, man savner allermest, når man er væk hjemmefra” lyder fra Allan Steen Olesen.

Se det hele i billedgalleriet over artiklen.


Allan Steen Olesen


Er 31 år og kommer fra Kalundborg.

Han sagde for et halvt år siden sit arbejde op for at hellige sig triatlon 100 procent.

Han har dyrket triatlon siden 2008 og har flere danske mesterskaber og internationale podieplaceringer på CV’et.
Primære fokus er kortdistance (750 m svømning, 20 km cykling og 5 km løb) op til 1/2 ironman (1,9 km svømning, 90 km cykling og 21,1 km løb).
Allan Sten Olesen deltager bl.a. ved Abu Dhabi International Triathlon, EM i Rimini og VM i Sverige i 2015.

Følg Allan Steen Olesen på allansteenolesen.com, Instagram.com og Facebook.com.

Hvad tænker du..?
Flere annoncer