Annonce
02/08-17 10:02; Opdateret: 03/08-17 10:19

Sådan skaffer du nemt og billigt en MacBook til studiestartSådan skaffer du nemt og billigt en MacBook til studiestart

ELEKTRONIK. Hvis du vil have en studiecomputer fra Apple, kan det godt lade sig gøre uden at være dyrt eller besværligt.

storybild

(Billede: Leeroy.ca)

Mange danske studerende bruger Apple-computere til studierne, hvilket formentlig er et resultat af det stilsikre design og den brugervenlige navigering.

Man kan naturligvis godt klare studierne uden en MacBook, men hvis det er denne type computer, man gerne vil have, kan det godt betale sig at købe den et sted, hvor der er styr på netop denne type computere. Hos Humac kan man nemlig få hjælp til alt fra valg af computer til finansering.

Få 10% på dit Apple-udstyr her

Behov
Først og fremmest skal du som studerende afgøre, hvad du har behov for, at din MacBook skal kunne. Går du på en uddannelse, hvor computeren hovedsageligt skal bruges til at tage noter på, researche online og skrive opgaver i skriveprogrammer, behøver den for eksempel ikke at have den mest kraftfulde hardware på markedet.

Går du derimod på et studium, der i højere grad stiller krav til, at du laver for eksempel grafiske projekter, skal din MacBook omvendt have en del flere kræfter.

Er du i tvivl om, hvad du har behov for, er der heldigvis hjælp at hente. Hos Humac kan du nemlig altid spørge det kompetente personale ind til de mange forskellige Apple-produkter. Enten i én af kædens mange butikker landet over eller via kundeservice på telefonen.
På den måde kan du være sikker på, at du ikke ender med at betale for noget, som du alligevel ender med ikke at få brug for. Humac giver nemlig mulighed for at skræddersy MacBooks, så alle komponenter passer lige nøjagtigt til dine behov.

Ud over de specifikke krav til computerens ydeevne, bør du også overveje dine personlige præferencer, inden du køber computeren. Hvor stor skal skærmen for eksempel være, hvor tung må computeren være, og hvilken farve skal den have? Alt dette kan du naturligvis også få hjælp til gennem Humacs personale.

Finansiering
Det kan godt være svært at finde budget til en ny MacBook, hvis man primært er forsørget af SU og/eller et studiejob. Derfor skal du naturligvis have tænkt over, hvordan du vil betale for din nye computer, men bare fordi du ikke har hele beløbet til en ny bærbar stående på kontoen, er der stadig muligheder.

For det første giver Humac nemlig rabat til studerende. Studierabatten på 10 procent kan opnås af alle studerende over 18 år på gymnasier, videregående uddannelser og universiteter, så længe de kan fremvise studiekort eller optagelsesbevis.
Ud over rabatten giver Humac i samarbejde med Santander mulighed for lån til lav rente, så den nye computer kan blive finansieret. Du kan se mere om de forskellige lånemuligheder og få vurderet, hvad du kan låne, på Humac.dk.

Forsikring
Det er meget forskelligt, hvordan man kan forsikre sin MacBook hos forskellige forhandlere. Hos Humac har du imidlertid mulighed for at tage den helt store pakke med en forsikiring, der dækker ejeren i alle tænkelige situationer. Sådan er du altså dækket gennem hele studiet, når du har købt din nye computer hos Humac.

Læs mere på Humac.dk

Flere annoncer