Annonce
26/11-16 09:46; Opdateret: 09/10-17 14:54

Modetips: 3 trends til julefrokosten, du skal kendeModetips: 3 trends til julefrokosten, du skal kende

Det er få gange om året, at der er anledning til at gå all in med det fine festtøj, så når lejligheden endelig byder sig, er det bare med at skrue op for alle tangenter.

storybild

Julen er lig med fester, og med alle julefrokosterne, der står for døren, er det tid til at finde det perfekte outfit. Men det helt store spørgsmål er det samme hvert år: Hvad skal jeg have på?

Magasin guider dig til det perfekte julefrokost-outfit, så du kan stå helt skarpt, når dansegulvet indtages.

Få tips om julens modetendenser på Magasins blog Ajour

Men in Black
Skal der være fest, så lad der være fest. Med et klassisk suit går du aldrig galt i byen, og det giver et ekstra festligt pift til stemningen. Det sorte suit er forbeholdt særlige lejligheder, så skal du følge traditionerne, er det sort, du skal gå efter.

Er du ikke til det helt mørke, så er alle nuancer af grå det helt store hit i år, og du kan derfor sagtens hoppe i et gråt suit. Det er stadig klassisk, men med et lille twist.

Brug din favoritstrik
Vil du prøve noget andet end det klassiske suit & tie eller skjorte og jeans, så gå efter strik. En af sæsonens store tendenser er nemlig at bruge både strik og jakkesæt, hvilket tilsammen står superskarpt.

Brug for eksempel en tynd rullekrave eller en sømmandsstribet strik under habitjakken, og du er klar til at gå velklædt og veloplagt til fest.

It’s all in the detail
Uanset hvordan du vælger at sammensætte dit julefrokost-outfit, så husk de sidste finesser. Detaljer som butterflies, slips og læderbælter giver det perfekte touch og fuldender hele looket.

På samme måde er skoene også værd at huske på. Du kan tone dit sæt op eller ned alt efter hvilke sko, du bærer. Hvis du vil være helt gennemført, så gå efter de mere dressy sko i klassiske modeller og med snører.

Er du derimod ude efter det casual udtryk, kan du sagtens sætte sneakers sammen med dit suit. Et par preppy strømper i fede mønstre og farver, og som lige anes under buksebenet, er bestemt også med til at sætte prikken over i’et.

Vil du have mere inspiration, så du kan møde velklædt op til julefrokosterne? Så besøg Magasins blog Ajour og se mange flere styles og outfits.

Flere annoncer