Annonce
07/01-16 11:11; Opdateret: 03/03-16 16:22

Få 2 gratis billetter til CL-kamp mellem KIF Kolding København og KristianstadFå 2 gratis billetter til CL-kamp mellem KIF Kolding København og Kristianstad

Kom til internationalt topbrag til en af de mest nervepirrende kampe på dansk jord i 2016.

storybild

Søndag d. 6 marts, når de danske håndboldmestre fra KIF Kolding København tager i mod de svenske mestre fra Kristianstad, i det der kan vise sig at blive den afgørende kamp om, hvem der kommer videre til 1/8 finalen i dette års Champions League.

Hent 2 gratis invitationsbilletter her

Dørene åbner 2 timer før kampstart kl. 14.50, og der vil være aktivitets-zone før kampen, konkurrencer, liveunderholdning i pausen og efterfølgende autografskrivning, hvor du kan komme helt tæt på stjerner som, Kasper Hvidt, Bo Spellerberg og den store russiske stjerne Konstantin Igrupolo.

Club MX har sikret sig et begrænset antal billetter til denne spændende håndboldkamp, og har derfor mulighed for at tilbyde dig at hente op til 2 invitationsbilletter uden beregning til kampen. Skulle du have brug for ekstra billetter, så kan disse tilkøbes til 50 % af normalprisen, så du kan tage hele familien eller alle vennerne med til tophåndbold.

Hent billetterne her

Sådan gør du:
Vælg billettypen ”invitation KIF KBH”, for at benytte dine invitationsbilletter og vælg derefter voksen/barn/Pensionist for eventuelle tilkøb. Rabatten fratrækkes i slutningen af købs processen og alle tilkøbspriser er + billetlugen.dks gebyr på mellem 10-20 kr. pr. billet.

HUSK kun at bestille det antal invitationsbilletter, I skal bruge, så vi kan få så mange ind til Danmarks største håndboldfest.

Der ville til denne kamp igen blive kørt efter ”Først til mølle princippet” på disse billetter

Flere annoncer