Annonce
07/11-16 00:00; Opdateret: 10/03-17 12:13

Blogger: \Blogger: "Gør som Noora fra SKAM, gå med røde læber"

Som 16-årig var Ilirida Krasniqi flov over sin blog. Nu er hun en stolt ung kvinde, der netop er udvalgt til Deichmann Style Challenge. Læs hendes 3 bedste stiltips her.

Farvede læber og høje sko er et must til events for modebloggeren Ilirida Krasniqi. Med sit stilsikre look er hun udvalgt til Deichmann Style Challenge, hvor hun sammen med Amalie Carlé Fischer fra ‘Carlé Carlé’ og Caroline Nehring fra ‘A new kind of love’ dyster om at få flest style-stemmer.

De tre bloggere har valgt deres favoritter fra Deichmanns seneste kollektion og sammensat dem med deres personlige garderobe.

Klik her og se bloggernes favoritter

Ilirida Krasniqi tænker meget over, hvordan hun tager sig ud, når hun går ud af døren. Men det det er også vigtigt, at det er behageligt til hverdag.

Ved siden af bloggen studerer Ilirida Krasniqi nemlig til tandlæge, og derfor er det vigtigt for hende, at føle sig godt tilpas i sit hverdagstøj. Hun er ret afslappet og rå i stilen på studiet, men til events vil hun gerne ‘dresse’ sig op.

"Det betyder meget for mig, hvad jeg har på. Jeg går ret meget op i mit udseende og kan godt lide at se fin og feminin ud," fortæller den 23-årige blogger og tilføjer, at hun til samtlige fester i gymnasiet havde stiletter på uanset vejr og vind.

Lige nu er Ilirida Krasniqi besat af rød læbestift, chokers (stramtsiddende halskæder red.) og velourkjoler.

Det er frækt. Jeg kan godt lide at provokere lidt med mit look", forklarer hun.

Ilirida Krasniqis 3 bedste modetips:

En rød læbestift kan ændre hele dit look. Gør som Noora fra SKAM, gå med røde læber hver dag.


En choker (stramtsiddende halskæde red.) er super fræk og in lige nu. Jeg ved, at fyrene elsker det. De kommenterer det hver gang, jeg har en på.


Velour er et hit dette efterår. Hvis du tør, så prøv en stram velourkjole. Det udstråler selvtillid og selvsikkerhed.

Til Deichmann Style Challenge er Ilirida Krasniqi gået efter sorte items, der kan styles til mange forskellige ting.

A Til events tager Ilirida Krasniqi altid høje sko og læbestift på.
B Til hverdag er Ilirida Krasniqi ret afslappet og rå i sin stil. Hun har udelukkede valgt sorte sko, da de er nemme at sætte til forskellige outfits.
C Ilirida Krasniqi har valgt et par vovede overkneeboots, fordi de er gode til et peppe et outfit op.

Flere annoncer