Annonce
20/12-16 00:00; Opdateret: 09/10-17 14:53

Gavehjælp: 4 perfekte gaver til hendeGavehjælp: 4 perfekte gaver til hende

Hvis december er løbet fra dig, og du endnu ikke har fået købt julegaven til kvinden i dit liv, så tag det roligt. Her bliver du guidet til den perfekte julegave.

storybild

Er der udsigt til endnu en jul, hvor du fem minutter i lukketid løber forvirret rundt med sved på panden for at finde den vigtigste julegave af dem alle?

Det er der ingen grund til. Med Magasins ”ude-i-absolut-sidste-øjeblik”-julegaveguide er julefreden reddet, og du slipper for den udmattende shoppetur.

Få inspiration til flere julegaverne her

Forkælende luksus
Selvom du synes, at hendes badeværelseshylde i forvejen er fyldt til randen, så skal du ikke undervurdere, hvad en skøn duft eller fin læbestift kan skabe af glæde. På samme måde som med lingeriet, kan du prøve at lure lidt på, hvad din kæreste sædvanligvis kan lide.

Vil du for eksempel gerne give hende en parfume, så prøv at holde dig i nogenlunde samme skala, som de dufte, hun normalt går med. Hvis hun eksempelvis er mest til friske og lette blomsterdufte, så vil en kraftig, tung og krydret parfume, måske være i overkanten.

Lækkert lingeri
Bløde pakker vækker altid begejstring, og her er lingeri en sikker vinder. De mange forskellige modeller og størrelser kan dog afskrække selv den mest garvede julegaveshopper, og det kan være svært at vide, hvad man skal gå efter.

Der er ingen grund til at droppe det fine undertøj, for med lidt forberedelse kan du gøre juleshoppingen noget mere smertefrit. Inden du tager afsted, så sørg for at have kigget lidt i din kærestes undertøjsskuffe. Her kan du nemlig se hendes BH- og trussestørrelse og samtidig få en fornemmelse af den stil, hun godt kan lide.

Når du er i butikken, så få hjælp af ekspedienterne. De har vejledt et hav af usikre mænd før dig, og for dem findes der ingen dumme spørgsmål. Sidst, men ikke mindst, så husk, at selvom lingeriet alligevel ikke skulle passe helt, så vil indsatsen helt sikkert give ekstra credit.

Diamonds are a girl’s best friend
Få ting kan få en kvindes øjne til at funkle, som når hun opdager den lille firkantede æske under træet med glitrende papir og sløjfe. Uanset om den gemmer på en halskæde, ring, øreringe eller armbånd, så er du sikker på at ramme plet.

Hvis du gerne vil give din kæreste et unikt og tidsløst smykke, så gå efter de feminine og klassiske modeller, så som guldringe eller kæder med et enkelt vedhæng. Er hendes stil mere vild, kan du sagtens slå dig løs med farverige sten og store armbånd

Trendy tilbehør
Tasker, sko, tørklæder – alle accessories er højt elskede items i en kvindes garderobe, og derfor går du ikke helt forkert, hvis du lægger sådan en pakke under træet.

Mulighederne er mange: Lækre uldtørklæder, skindhandsker, silketørklæder eller en skøn lædertaske er bare nogle af de ting, hun vil elske at pifte sit outfit op med.

Har du brug for at blive lidt mere sikker på julegaven, så find meget mere inspiration på vores blog Ajour, eller kom ind i Magasin og få hjælp til dine julegaveindkøb.

Flere annoncer