Annonce
10/06-17 11:37; Opdateret: 17/10-17 09:34

Sådan kommer du billigt på ferie i årSådan kommer du billigt på ferie i år

SOMMERFERIE. Vil du gerne på sommerferie til en god pris, kan det betale sig at tage af sted i uge 26 og 27, lyder det fra dansk udlejer af sommerhuse.

storybild

Hyggelige feriebyer, masser af skøn natur og børnevenlige badestrande er blot nogle af de ting, der gør, at det kan være fantastisk at holde sommerferie i Danmark. Og vil du koble helt af og komme væk fra hverdagen, er den oplagte løsning at leje et sommerhus. Der er imidlertid forskel på prisen, afhængigt af hvornår, du vælger at lægge din ferie.

Lige præcis uge 26 og 27 er nemlig to uger, hvor du får mere for pengene end andre uger af sommerferien, hvis du vil leje et sommerhus i Danmark. Det fortæller den store udbyder af sommerhuse DanCenter.

Læs mere på dancenter.dk

Tyske turister påvirker prisen
Det er imidlertid ikke tilfældigt, at det er netop disse to uger, der er særligt billige, når det gælder sommerhuse i Danmark. Prisen bliver nemlig påvirket af den tyske sommerferie, der ligger nogle uger senere end den danske. Og når der i de tidlige uger ikke er lige så mange tyske turister til at drive efterspørgslen på sommerhuse i Danmark op, falder prisen, lyder det fra DanCenter.
Den lavere pris gælder i uge 26 og 27 for alle typer huse: Fra standard til luksus.

Huse til hele familien
At tage på sommerhusferie i Danmark kan være en fordel i mange henseender. Hvis du lejer et af DanCenters luksus-sommerhuse, får man for eksempel en bolig, der er så stor, at der er plads til rigtig mange medlemmer af familien – og der vil også være plads til, at du kan trække dig tilbage for dig selv, hvis du får behov for det.

Badeferie uanset vejret
Luksus-sommerhusene er udstyret med swimmingpool, spa og sauna samt aktiviteter som bordfodbold, bordtennis og billard. Med andre ord kommer du ikke til at kede dig. Og er vejret ikke er godt nok til at tage på stranden, kan du bare bade i swimmingpoolen.

Dansk ferie uden besvær
Der er også et praktisk element i at holde familieferien i Danmark. I stedet for at skulle igennem en tæt pakket og stressende lufthavn, kan du køre til feriedestinationen. Det er især en fordel for for familier med børn og ældre.

Og har familien kæledyr, kan du finde masser af sommerhuse gennem DanCenter, hvor det er muligt at tage hund eller andre kæledyr med på sommerferie. Så slipper du også for at betale i dyre domme for at sende kæledyrene på dyrepension i ferien.

Flere annoncer