Annonce
17/06-16 14:07; Opdateret: 10/01-17 14:12

Tre premierer på nye serier, du ikke må misseTre premierer på nye serier, du ikke må misse

Rockverdenens backstagehistorier, universitetsstuderende med flair for magi og datinglivets mange facetter - læs om tre serier, der har premiere i juni på HBO Nordic.

Se traileren til "The Magicians" her.

’The Magicians’ (hele første sæson tilgængelig fra den 20. juni)
Forfatteren Lev Grossman står bag manuskriptet til tv-versionen af sin egen bestseller-trilogi, der finder sted på den hemmelige skole Brakebills University, hvor der bliver undervist i magi.

Serien begynder, da vores hovedperson, Quentin Coldwater, starter på skolen. Herfra følger vi ham og hans medstuderende, mens de lærer magi og kæmper mod udefrakommende trusler, og det er der kommet en hæsblæsende serie med masser af overnaturlige elementer ud af.

Serien blev vist for første gang på den amerikanske tv-kanal SyFy Channel i begyndelsen af året, og nu kommer den altså til Danmark via HBO Nordic. ’The Magicians’ er for øvrigt blevet taget så godt imod, at der allerede er blevet godkendt endnu en sæson, der får premiere næste år.

Prøv HBO gratis i 2 måneder allerede NU:
Send en sms med teksten HBOMX til 1272 og indtast den kode, som du modtager på sms på hbonordic.com

’Roadies’ (premiere den 27. juni)
En af årets mest ventede serier foregår bag scenen på turné for et rockband. Som navnet antyder, er hovedpersonerne i det humoristiske og romantiske drama nemlig de roadies, der arbejder for at få koncerterne til at fungere.

Seeren bliver taget med ’on the road’, hvor der både knyttes familiære bånd og udvikles intriger. Luke Wilson spiller bandets tourmanager, mens et lovende hold af yngre skuespillere besætter rollerne som roadies. Den Oscar-belønnede instruktør Cameron Crowe står bag serien, og med som producer er blandt andre J.J. Abrams, der instruerede den seneste ’Star Wars’-film.

Se en teaser her:

’Casual’ (Sæson 2 havde premiere den 8. juni)
Alex er single og har lavet en populær datingside, som han bruger til at score smukke kvinder og have uforpligtende sex med dem. Han bor imidlertid samtidig med sin nyskilte søster Valerie og hendes 16-årige datter, og den konstellation kommer der både sjove og rørende situationer ud af, mens de tre udvikler sig sammen og hver for sig.

Instruktøren bag serien, Jason Reitman, er heldigvis en erfaren herre, når det handler om at lave historier, der kan rumme både humor og alvor. Se bare på hans film ’Juno’ og ’Up in the Air’. Kan du lide serien, er der rig mulighed for at ’binge watche’, for hele første sæson er netop blevet tilgængelig, samtidig med at anden sæson har haft premiere.


Du kan streame alle sæsoner af disse serier samt mange flere på HBO Nordic
.

Prøv HBO gratis i 2 måneder allerede NU:
Send en sms med teksten HBOMX til 1272 og indtast den kode, som du modtager på sms på hbonordic.com

(Det koster alm. sms takst. Tilbuddet gælder kun for nye kunder og der er kun én kode pr. mobilnummer. Efter 2 måneders prøveperiode fortsætter abonnement til 79 kr./md. Hvis du vælger at opsige dit abonnement, inden prøvetiden udløber, så bliver du ikke opkrævet noget beløb)

Flere annoncer