Annonce
30/03-17 19:32; Opdateret: 14/08-17 10:19

Guide: Sådan bygger du skabe til skæve rumGuide: Sådan bygger du skabe til skæve rum

GØR-DET-SELV. Skråvægge kan være en udfordring i forhold til indretning, men nu guider Silvan til en løsning, man selv kan stå for.

storybild

Det er ofte svært at finde plads til sine møbler, hvis man har skrå vægge i hjemmet. Men lige nu har Silvan lavet en gør-det-selv guide til, hvordan du bygger skabe, der passer til skråvægge.

De fleste kender nok til ikke at kunne få det meste ud af pladsen i hjemmet, fordi møblerne ikke lige passer perfekt i størrelsen. Og én af de ting, der virkelig kan spilde plads i denne sammenhæng, er skråvægge.

Det er nemlig de færreste møbler, der er tilpasset hældningen til lige præcis de vægge, du har i dit hjem, så for det meste må man finde på kreative løsninger, der spilder så lidt plads som muligt.

Få flere tips til gør-det-selv projekter på silvan.dk

Men hvad nu, hvis man kunne slippe for at spilde nogen som helst plads? Det er nemlig, hvad du kan se frem til, hvis du gør brug af Silvans guide til at bygge sit eget indbyggede skab til skråvægge.

Byggemarkedet har regnet ud, at du for bare 8.650 kroner kan få tre garderobeskabe i byggemarkedet og remedierne til at kunne tilpasse dem til dit hjem. Herefter er det blot at følge instruktionerne trin for trin, og på kort tid kan du have et sæt skabe, der passer perfekt til dine vægge.

Således bliver det væsentligt nemmere at indrette hjemmet, og denne form for opbevaringsløsning giver en visuel ro, man ellers ikke kan få i et rum med skråvægge.

Se flere billeder af andre gør-det-selv projekter og find inspiration og byggevejledningen til skabet på silvan.dk

Den fulde guide kan findes på silvan.dk, hvor der også ligger lister over de værktøjer og materialer, man skal bruge for at bygge skabene. Det er med andre ord let at gå i Silvan, følge instruktionen punkt for punkt og på den måde lave sine egne skabe.

Ud over denne guide kan man finde inspiration til mange andre ting, man selv kan bygge, på Silvans hjemmeside, hvor byggemarkedet for tiden afholder ’Gør-det-selv-mesterskaberne’.

Vær med i slutspurten i 'Gør-det-selv mesterskaberne'
Her kan man uploade sine egne gør-det-selv-projekter og deltage i konkurrencen om tre gavekort på 15.000 kroner stykket. De uploadede projekter kan ses af alle på Silvans hjemmeside, hvor man kan lade sig inspirere og også stemme på sine favoritter.

Deltag på silvan.dk

Flere annoncer