Annonce
06/03-17 12:45; Opdateret: 25/10-17 14:10

Sådan undgår du at miste dine digitale filerSådan undgår du at miste dine digitale filer

Få plads til at gemme bunkevis af dine filer nemt og sikkert online med en fiberpakke.

storybild

Family in couch websurfing with tablet

Billeder, musik, videoer og alle mulige andre filer kan nemt hobe sig op og optage alt for meget af pladsen på din computer eller smartphone. Og hvis teknologien går ned, kan du pludselig have mistet det hele, hvis det ikke er blevet gemt et andet sted.

Hvorfor ikke bruge en nem løsning, der både kan spare plads på computeren og sikre, at intet mistes?

Læs om fibernet fra Eniig her

Chiliskyen til tjeneste
Sådan en får du hos Eniig, hvis du køber en af fiberbredbåndspakkerne Waoo Fiber Extra eller Waoo Fiber Full.

Med i købet følger nemlig en ekstern online harddisk ved navn Chili Cloud, der kan bruges af op til fem medlemmer af familien, som får hver deres drev og adgang til et fælles drev, hvor der kan gemmes feriebilleder, skoleopgaver og alt muligt andet, der bare ikke må gå tabt.

Chili Cloud er en ekstern harddisk, som du kan synkronisere med din PC eller Mac. Filerne gemmes automatisk, når de lægges ind i Chili-mappen, og de er dermed i sikkerhed, hvis din computer, anden harddisk eller usb-nøgle går i stykker.

Chili Cloud er krypteret for at få den bedste sikkerhed, og alle slags filer kan gemmes i mappen.

Få mere information om skyen fra Eniig her

App til smartphone
Når du får adgang til onlineharddisken via køb af Waoos fibernet, har du samtidig mulighed for at hente en app til din smartphone eller tablet, som automatisk kan gemme dine billeder og videoer fra mobilen på den eksterne harddisk, hvis du beder den om det.

Så undgår du at miste alle minderne, hvis mobilen ryger en tur i vaskemaskinen eller pludselig går i sort.

Samtidig kan du også frigøre mere plads på dine mobile enheder, imens du stadig har adgang til filerne. Har du for eksempel en iPhone 6s, kan du have omkring 15.000 billeder på en 100 GB online harddisk. Så burde de fleste være dækket godt ind.

Alle filer og data opbevares i overensstemmelse med de nye EU-regulativer på området, hvilket giver dig sikkerhed i absolut topkvalitet.

Det hele lyder måske lidt kompliceret, men faktisk er det let at komme i gang med at bruge Chili Cloud. Når din fiberpakke fra Eniig er aktiv, modtager du en e-mail med alle de nødvendige oplysninger for at komme i gang, og derefter er det bare at følge instruktionerne trin for trin. Kan du ikke finde mailen, kan du få den gensendt ved at kontakte Eniigs kundeservice.

Og så er det ellers bare om at komme i gang med at gemme dine filer nemt og sikkert online.

Flere annoncer