Annonce
07/07-15 15:44; Opdateret: 17/07-15 14:32

Få inspiration til 7 nye serierFå inspiration til 7 nye serier

Sidder du ofte om aftenen og overvejer, hvilken serie du skal se? Så læs, hvordan din uge kunne se ud.

Bildstrecke im Grossformat »

Mandag: Jubiiii – det er mandag! Said no one ever!! Vækkeuret ringer alt for tidligt. Du tumler ud af sengen. Din bus er forsinket. Arbejdsdagen går lidt for langsomt! Du får sent fri. Derfor er mandag Outlander dag – Drøm dig væk til en anden tid, med Claire som bliver ført tilbage til 1743, og må forholde sig til en anden tid og et andet sted.

Tirsdag: Tirsdag er dagen, hvor overskuddet begynder at vende tilbage. Du er frisk og oplagt. Efter arbejde tager du en træningstime og et selfie med hashtagget #Tuesdaylove. Du slutter en dejlig dag af med et serie Marathon i selskab med lægerne og deres dagligdagsdrama i Greys hvide verden.

Onsdag: Onsdag er du på farten. Dagen flyver afsted, og du drøner direkte fra arbejde til en middagsaftale med vennerne. I griner, hygger og da du endelig kommer hjem skal du da også lige nå dit yndlingsafsnit af Venner, inden sengetid.

Torsdag: Også kaldet lille fredag. Kroppen sitrer, og du kan mærke energien skylle ind over dig! Intet kan stoppe dig! Selv ikke indkøbshelvede og sure mennesker, der sniger spidse albuer ind i siden på dig i køen. Du laver en lækker aftensmad, alt imens computeren viser det seneste afsnit af serien Desperate Housewifes.

Fredag: Du vågner inden vækkeurets kimen! Hopper ud af sengen, mens syngende fugle klæder dig på. Du glæder dig – til weekend – og til at den hotte serie Empire kommer på Viaplay. Serien om kongen af Hiphop, og hans musikimperium – med musik produceret af Timbaland. Kan dagen blive bedre?!

Lørdag: I går var du kongen af natten – i dag er du lidt af en våd klud. Du sover længe, ruller ud ad sengen, og finder øjeblikkeligt nummeret til den lokale pizza mand. Du tager dynen med på sofaen og ser den actionpakkede thriller Chosen.

Søndag: Søndag skal du et smut over og besøge din mor og far på Fyn. Du hopper ind i toget, tager din ipad frem, sætter dig godt til rette, og afspiller det seneste afsnit af Blacklist, som du har downloadet på Viaplay. Så er underholdningen sikret! #sundayfunday

Hvad tænker du..?
Flere annoncer