Annonce
31/10-16 00:00; Opdateret: 10/03-17 12:14

Disse 3 støvler er sikre vindere til efteråretDisse 3 støvler er sikre vindere til efteråret

22-årige Caroline Nehring fra bloggen ’A New Kind of Love’ er en af de udvalgte til dette års Deichmann Style Challenge. Hun giver dig råd til at finde de rigtige støvler til efterårsmoden.

Over 90.000 følger Caroline Nehring og hendes nordiske univers på Instagram. Nu er hun med i Deichmann Style Challenge.

"Det er super fedt at få lov til at være med og udtrykke, hvem jeg er til kampagnen. Det er spændende og motiverende at arbejde med nogen, der er så passionerede omkring deres brand," siger Caroline Nehring.

Sammen med bloggerne Amalie Fischer fra ’Carlé Carlé’ og Ilirida Krasniqi fra ’Ilirida’ konkurrerer Caroline Nehring om at få flest stemmer til dette års Deichmann Style Challenge.

De har hver især udvalgt deres favoritter fra Deichmanns seneste kollektion og stylet dem med deres personlige garderobe.

Se alle bloggernes favoritter her:

"Stil betyder rigtig meget for mig. Det er en stor del af min identitet, og det er min måde at udtrykke, hvem jeg er på," fortæller den 22-årige blogger og forsætter:

Jeg følger ikke modetendenserne så meget som mine jævnaldrende. Jeg synes, man skal tage det på, som man føler for. Min egen stil er lidt rocket, men samtidig også ret feminin."

Caroline Nehring står bag bloggen A New Kind of Love sammen med sin britiske mand Anthony, og sammen har de datteren Molly på et halvt år.

Parret har en stor kærlighed for fotografi, og i alt hvad de foretager sig, er æstetikken altafgørende, forklarer Caroline Nehring.

"Det nordiske, melankolske univers er en stor del af mit image og min identitet. Det hele skal gerne pege i samme retning, om det så er musik, tøj eller indretning. Det giver en følelse af ro, når alting spiller sammen."

Carolines Nehrings 3 bedste stiltips

Følg altid din egen stil, og klæd dig kun i det, du føler dig tilpas med.


Gå imod strømmen og skil dig ud fra normen. Det er for kedeligt, hvis alle render rundt og ligner hinanden.


Investér i en lækker læderjakke, den kan passe til alt og pifte ethvert look op.

A "Jeg elsker de her støvletter. Jeg synes ikke man skal være bleg for at gå i festlige ting i det daglige," siger Caroline Nehring om skoene fra Deichmanns seneste kollektion.
B Caroline Nehring har valgt et par overkneestøvler, da de kan pifte alle outfits op. Hun anbefaler, at man særligt bruger dem til kortere nederdele om efteråret.
C Den 22-årige blogger elsker støvler. Disse ’chelsea boots’ valgte Caroline, fordi de er gode til alle hverdagslooks.

Se alle bloggernes favoritter her:

Flere annoncer