Annonce
05/11-16 09:57; Opdateret: 10/03-17 12:13

Video: Her er 3 perfekte sko til efteråretVideo: Her er 3 perfekte sko til efteråret

Du kender måske Amalie fra bloggen Carlé Carlé. Nu er hun med i Deichmanns Style Challenge, hvor hun vælger sine favoritsko. Du kan også vælge dine favoritter og vinde 2.000 kr.

Kærlighed, mode og det søde ungdomsliv i København er de emner 22-årige Amalie Carlé Fischer deler ud af på hendes blog, Carlé Carlé.

"Jeg bestræber mig på at være utrolig ærlig. Jeg skriver om ting, som andre i min alder måske ikke normalt siger højt," siger bloggeren.

Hun startede sin blog Carlé Carlé, efter hun en tid havde arbejdet på modemagasinet Cover, og nu har hun taget endnu en udfordring op.

Amalie Carlé Fischer er med i Deichmann Style Challenge, hvor hun sammen med Ilirida Krasniqi fra ‘Ilirida’ og Caroline Nehring fra ‘A new kind of love’ dyster om at få flest style-stemmer.

Klik her og find bloggernes favoritsko

De tre bloggere har valgt deres favoritter fra Deichmanns seneste kollektion og stylet dem med deres personlige garderobe.

"Det er rigtigt sjovt at være med. Vi er tre meget forskellige piger, og vi har tre forskellige måder at vise vores stil på. Vi repræsenterer noget forskelligt," forklarer Amalie Carlé Fischer, der understreger, at mode og stil betyder utroligt meget for hende.

Jeg udtrykker mig selv gennem tøj, sko, smykker og tasker. Og man kan fortælle en hel historie med det tøj, man har på."

Til Deichmann Style har Amalie Carlé Fischer valgt tre gode ’basic’ sko, som hun mener er anvendelige til hvad som helst: Et par stiletter, et par sneakers og et par støvletter, der både kan bruges til job og fest.

Amalie Carlé Fischers 3 bedste stiltips

Hvil i dig selv. Hvis du selv synes, at du ser fantastisk ud - vil hele verden se det samme.


Jeg har altid en mørkerød læbestift i tasken. Jeg føler mig altid lidt mere lækker, når jeg har den på.


Lag på lag er mega hipt. Træk et par jeans, en fed t-shirt, en slipdress udover og en flot jakke. Det er en sikker vinder dette efterår.

A Den 22-årige blogger valgte et par sorte støvletter, fordi de er meget anvendelige og både kan bruges til en skjorte på job eller en kjole i byen.
B "Jeg er en sneakers-pige. Derfor valgte jeg de hvide sneakers. De passer til hele min garderobe," siger Amalie Carlé Fischer.
C Amalie Carlé Fischer er vild med lak støvletterne, fordi de er gode til finere arrangementer, men stadig ikke så høje, at man får ondt i fødderne efter fem minutter.

Find bloggernes yndlings sko og støvler her:

Flere annoncer