Annonce
17/05-17 09:46

Det kommer til at regne med guld over Danmark i uge 20Det kommer til at regne med guld over Danmark i uge 20

GULDGRUBE. Hvis du er god til at gætte det danske vejr, kan du nu vinde mange tusind kroner i en konkurrence med gratis deltagelse.

storybild

Læs artiklen og find ud af, hvor regnen rammer Danmark. Arkivfoto Scanpix

Hvor varmt bliver det i din hjemby i morgen? Hvad med i Assens klokken 12 den 15. maj? Hvis du kan gætte rigtigt på det sidste spørgsmål, kan du komme væsentligt tættere på at vinde 25.000 kroner. I den nye konkurrence ’Guldvejret’, der er arrangeret af den danske spillegigant Maria Casino, drejer det sig nemlig netop om at gætte temperaturer på denne måde.

Konkurrencen er gratis, og for at deltage skal man gå ind på Guldvejret.dk, hvor man kan gætte på, hvor varmt det bliver i tre danske byer på et specifikt klokkeslæt på en given dato. Når man har indtastet sine gæt, skal man blot give sine kontaktinformationer, og så er man med i konkurrencen. Man kan deltage én gang om dagen, mens konkurrencen står på fra den 15. til den 19. maj.

Herefter gælder det til gengæld om at sidde klar på BT’s eller metroxpress’ Facebook-side hver aften klokken 20. Vinderne i konkurrencen bliver nemlig annonceret i en live show, der bliver sendt på siderne.

Komikeren Daniel Hoff er vært, og han har faktisk en afgørende rolle i forhold til, hvem der tager den daglige præmie på 25.000 kroner. Hver dag ringer han nemlig til vinderen, men hvis vedkommende ikke tager telefonen, får de ikke præmien. I stedet bliver der ringet op til en ny vinder, indtil der er en, der tager telefonen.

Da der godt kan være flere, der har været dygtige nok til at gætte de tre rigtige temperaturer, bliver konkurrencen afgjort ved lodtrækning, hvis der er flere end én korrekt besvarelse. Temperaturerne bliver for øvrigt trukket fra Danmarks Meteorologiske Institut, så der er ingen diskussion om, hvilke temperaturer, der var de gældende.

For at læse konkurrencens regler og deltage, skal man blot gå ind på Guldvejret.dk.Flere annoncer