Annonce
05/07-17 11:30; Opdateret: 17/07-17 09:48

Slagtermester: 4 videotips til sommerens grill-aftenerSlagtermester: 4 videotips til sommerens grill-aftener

Der er ingen grund til at brænde fingrene på en god grillbøf. Slagtermester Michael Holmen fra MENY i Skibby er tidligere Danmarksmester i kategorien ’svinemørbrad’ og stiller igen i år op til DM i Grill. Her får du slagtermesterens videotips til perfekte resultater på grillen.

storybild

Slagtermester Michael Holmen fra MENY i Skibby. Tidligere Danmarksmester i kategorien svinemørbrad.

Hvordan skærer du en culottesteg?


Få flere opskrifter, tips og tricks til grill på meny.dk her


Hvordan griller du fisk?


Få flere opskrifter, tips og tricks til grill på meny.dk her

Kan man grille en dessert?


Få flere opskrifter, tips og tricks til grill på meny.dk her

Hvordan griller du med ungerne?


Få flere opskrifter, tips og tricks til grill på meny.dk her


Har du fået blod på tanden og mod på mere grill, så spørg slagteren i din lokale MENY. Han ved så meget mere om grill og har altid en god udskæring i baghånden.

Og så lige et sidste tip fra slagteren: Er du i tvivl om stegetid? Køb et stegetermometer og tjek kernetemperaturen. Så griller du bøffen, præcis som du kan lide den:

Welldone 65 grader / Medium 60 grader /Medium Rare 55 grader / Rare 52 grader.

Flere annoncer