Annonce
04/08-15 09:31; Opdateret: 01/09-15 10:53

Bliv køreklar til skolestartBliv køreklar til skolestart

Back to school. Få studierabat på din MacBook eller iPad og bliv studieklar, når du handler hos Humac.

Bildstrecke im Grossformat »

Som Apple Premium Reseller (APR-forhandler) i Danmark kan Humac igen i år tilbyde alle studerende rabatter på MacBooks og iPad til studiebrug med studiestartskampagnen “Back to School”.

Sidste år benyttede flere tusinde studerende sig af Humacs studieordning og fik derved en skarp pris på deres nye Mac eller iPad til studiet. Ordningen fortsætter igen år og fra d. 30. juli vil du igen have mulighed for at få reduceret prisen blot ved fremvisning af gyldigt studiekort eller optagelsesbrev i en af Humacs butikker.

Læs mere om Humacs studiepriser og rabatter på humac.dk/studie

Hvorfor Apple i studiebrug?
Apple’s produkter er populære som aldrig før og anvendes i større og større grad til studiebrug. Dette skyldes bl.a. at der på App Store er en lang række unikke apps tilknyttet Apple’s produkter, der for den studerende er værdifulde. Med det nye Office 2016, fra Microsoft, til Mac og iPad bliver den studerende samtidigt sat forrest i løbet, når det kommer til de nyeste features i den velkendte Office-pakke.

Apple’s Macbook er konstrueret i metal, hvilket gør den stærk og langt mere stabil i drift end andre computere. Skulle uheldet være ude kan du føle dig sikker ved, at Humac også har Apple-autoriserede serviceværksteder landet over, hvor dygtige folk står klar til at hjælpe med hurtig og professionel service.

“Back To School”-kampagnen skydes igang fra d. 30. Juli. Her får du studierabat på alle Mac-computere og alle iPads, når du handler hos Humac. Du skal blot fremvise gyldigt studiekort eller optagelsesbrev i en af Humacs mange butikkerne landet over.
Du finder din nærmeste Humac-butik på Humacs hjemmeside.

Find din nærmeste Humac-butik på humac.dk/butikker

Hvad tænker du..?
Flere annoncer