Annonce
15/09-15 10:33; Opdateret: 13/10-15 09:51

Få 2 invitationsbilletter til KIF Koldings Champions League-kampFå 2 invitationsbilletter til KIF Koldings Champions League-kamp

Søndag den 11. oktober er der tophåndbold i TREFOR arena Brøndby, hvor KIF Kolding København skal spille mod Pick Szeged.

storybild

Få 2 invitationsbilletter uden beregning og oplev Danmarks bedste håndboldhold søndag d.11 oktober 2015 kl. 16.50 i TREFOR ARENA Brøndby.

KIF Kolding København løber på banen til årets første internationale Champions League kamp i TREFOR arena Brøndby, i mod det ungarske storhold Pick Szeged, som nåede kvartfinalen i sidste års udgave af Champions League. Der er lagt op til et brag af en håndboldkamp når Danmarks bedste håndboldhold, spiller i mod et af de bedste europæiske tophold.

Hent dine gratis invitationsbilletter her

Dørene åbner 2 timer før kampstart kl. 14.50, og der vil være aktivitets-zone før kampen, kæmpe lys- og lydshow, underholdning, konkurrencer, liveunderholdning i pausen og efterfølgende autografskrivning, hvor du kan komme helt tæt på stjerner som, Kasper Hvidt, Bo Spellerberg, Lars Jørgensen og den store russiske stjerne Konstantin Igrupolo. Der er altså masser af spænding og action og metervis af underholdning til børnene.

Club MX har sikret sig et begrænset antal billetter til denne kamp, og har derfor mulighed for at tilbyde dig at hente op til 2 invitationsbilletter uden beregning til kampen. Skulle du have brug for ekstra billetter, så kan disse tilkøbes til 50 % af normalprisen, så du kan tage hele familien, eller vennerne med til tophåndbold.

Sådan gør du
Vælg billettypen ”invitation KIF KBH”, for at benytte dine invitationsbilletter og vælg derefter voksen/barn/Pensionist for eventuelle tilkøb. Rabatten fratrækkes i slutningen af købs processen og alle tilkøbspriser er + billetlugen.dks gebyr på mellem 10-20 kr. pr. billet.

Hent dine gratis billetter nu

HUSK kun at bestille det antal invitationsbilletter I skal bruge, så vi kan få så mange ind til Danmarks største håndboldfest. Der ville blive kørt efter ”Først til mølle princippet” på disse billetter.

Hvad tænker du..?
Flere annoncer