Annonce
25/05-17 15:53; Opdateret: 18/07-17 10:14

Guide: Sådan finder du de billigste afbudsrejserGuide: Sådan finder du de billigste afbudsrejser

Vil du finde de absolut billigste rejser, og tør du vente med at købe ferien til lige inden afrejse?

Bildstrecke im Grossformat »

Så er en afbudsrejse sikkert noget for dig. Men hvordan finder du de billigste afbudsrejser, og hvornår skal du slå til?

Den danske rejsesøgemaskine travelmarket.dk rådgiver om, hvordan forbrugerne finder de bedste og billigste afbudsrejser. Samtidig stilles en avanceret søgemaskine til rådighed, hvor du nemt kan få overblik over alle tilbud i markedet, og du kan sammenligne priser på tværs af charterselskaber og rejsebureauer. Herved sparer du tid, fordi du undgår at skulle søge på mange forskellige websider, og du har mulighed for at spare penge, fordi du kan finde de billigste afbudsrejser i én søgning.
Du får her 4 gode råd til, hvordan du sikrer dig en billig afbudsrejse.

LÆS OGSÅ: Guide: Sådan finder du de billigste flybilletter

Råd nr. 1: Hold øje med vejret
Der er ikke nogen fast regel for, hvornår det er bedst at købe en afbudsrejse. Men meget afhænger af vejret. Når sommervejret er rigtig godt i Danmark, er priserne på afbudsrejser lave. Er vejret derimod dårligt med regn og blæst, ja så stiger priserne på afbudsrejser.

Råd nr. 2: Hold løbende øje med prisen
Afbudspriserne kan forandre sig dagligt, og hvis du vil undgå at sidde og søge hver dag, er det en god idé at oprette en prisagent med dine præferencer såsom afrejselufthavn, destination og afrejseuge. Bruger du Travelmarkets prisagent, vil du dagligt få en e-mail med de billigste afbudsrejser i markedet.

Råd nr. 3: Specificeret eller uspecificeret afbudsrejse?
Reglen er ganske enkel. Med en specificeret rejse ved du, hvad du får. Med en uspecificeret rejse ved du det ikke. Har du fx en familie med børn, kan det derfor være en god idé at vælge en specificeret afbudsrejse.

Råd nr. 4: Vær fleksibel med afrejselufthavn, destinationer og afrejsedatoer
Jo mere fleksibel du er i forhold til dine rejsekriterier, jo større er din chance for at finde en billig afbudsrejse. Start derfor din søgning med at vælge flere afrejsedatoer samt alle afrejselufthavne og alle destinationer.

LÆS OGSÅ: Spar tid og penge, når du selv søger rejser på nettet

Udvalgte priser på afbudsrejser lige nu:

Korfu fra København fra kr. 998,-
Gran Canaria fra København - fra kr. 998,-
Side fra Billund fra kr. 998,-
Varna fra Aalborg fra kr. 998,-
Mallorca fra Billund fra kr. 1.298,-
Antalya fra Aalborg fra kr. 998,-

Priseksemplerne inkluderer fly t/r og ophold i 1 uge

Flere annoncer