Annonce
30/09-15 09:52; Opdateret: 16/11-15 15:38

Få 2 invitationsbilletter til KIF Kolding mod Vive KielceFå 2 invitationsbilletter til KIF Kolding mod Vive Kielce

Kom til europæisk tophåndbold med Danmarksmestrene fra KIF Kolding København mod de forsvarende polske håndboldmestre fra Vive Kielce.

storybild

Få gratis 2 invitationsbilletter til kampen KIF Kolding København mod Vive Kielce søndag d.15 november 2015 kl. 16.50 i TREFOR ARENA Brøndby.

KIF Kolding København spiller imod de forsvarende polske håndboldmestre fra Vive Kielce. Der er derfor lagt op til det helt store håndboldbrag, når de forsvarende danske mestre, tørner sammen med det bedste polske håndboldhold. Man er garanteret håndbold i europæisk topklasse søndag d. 15 november!

Hent dine billetter her

Dørene åbner 2 timer før kampstart kl. 14.50, og der vil være Faxe Kondi Fun-zone før kampen, kæmpe lys- og lydshow, underholdning med KIF Kolding Københavns maskot Buster, konkurrencer, liveunderholdning i pausen og efterfølgende autografskrivning, hvor du kan komme helt tæt på stjerner som, Kasper Hvidt, Bo Spellerberg og den store russiske stjerne Konstantin Igrupolo. Der er altså masser af spænding og action og metervis af underholdning til børnene.

CLUB MX har som samarbejdspartner med KIF Kolding København og efter stor efterspørgsel sikret sig et begrænset antal billetter til denne kamp. Derfor er der mulighed for at tilbyde dig at hente op til 2 invitationsbilletter uden beregning til kampen. Skulle du have brug for ekstra billetter, så kan disse tilkøbes til 50 % af normalprisen, så du kan tage hele familien eller vennerne med til tophåndbold.

Hent dine gratis billetter her

Sådan gør du:
Vælg billettypen ”invitation KIF KBH”, for at benytte dine invitationsbilletter og vælg derefter voksen/barn/Pensionist for eventuelle tilkøb. Rabatten fratrækkes i slutningen af købs processen og alle tilkøbspriser er + billetlugen.dks gebyr på mellem 10-20 kr. pr. billet.

HUSK kun at bestille det antal invitationsbilletter I skal bruge, så vi kan få så mange ind til Danmarks største håndboldfest

Der vil til denne kamp igen blive kørt efter ”Først til mølle princippet” på disse billetter.

Hvad tænker du..?
Flere annoncer