Annonce
25/08-17 10:25; Opdateret: 25/10-17 10:57

Ren besked: Her er 5 grunde til at skifte støvsugerRen besked: Her er 5 grunde til at skifte støvsuger

Korte ledninger, tunge kroppe og besvær med støvsugerslangen kan gøre livet surt for selv den største rengøringsentusiast - men der er hjælp at hente.

storybild

Lad os være ærlige, det kan være sindssygt belastende at komme rundt med støvsugeren i hjemmet. Derfor har Electrolux netop sendt en ny, elegant maskine på markedet, der ikke kræver så meget andet end dig som guide.

Her er fem gode grunde til, at Electrolux’ Ergorapido 2017 model er en god investering:

Ingen ledninger:

Det ledningsfri system gør, at du aldrig længere behøver bruge tid på at skifte stikkontakt, fordi støvsugerledningen er for kort.

Stærkt batteri:

Ydeevnen bliver ikke svækket af den manglende ledning. I hjertet sidder et Lithium-batteri, der giver 50 minutters effektiv støvsugning.

2-i-1 løsning:


En del af kroppen kan kobles fra, så du altid har en håndholdt støvsuger til krummerne i sofaen.

Står selv:

Når dagens pligter er overstået, kan du bare stille den lige hvor det passer dig. Ergorapido vælter ikke, og derved undgår du at kæmpe med at få den på plads i skabet.

Gode features:

Det slanke og lette design gør den nem at gemme væk. Desuden er den udstyret med LED-lys ved støvsugerhovedet, der gør eventuelle støvrester synlige.

Ergorapido giver en rigtig god brugeroplevelse, og med den bliver vedligeholdelsen af hjemmet meget nemmere. Læs mere om Ergorapido her.

Advertisement

Flere annoncer