Annonce
Af Mie Bilberg - 01/04-16 04:00; Opdateret: 06/06-16 11:49

LISTE: 5 ting du SKAL opleve i DubaiLISTE: 5 ting du SKAL opleve i Dubai

Er du til skihop eller shoppingcenter? Dubai har det hele!

Bildstrecke im Grossformat »

BURJ AL ARAB


Der findes to syvstjernede hoteller i verden. Burj Al Arab er det ene. Denne bygning er blevet et symbol på Dubai. Du behøver ikke at bo på hotellet for at blive lukket ind. Men du skal have booket enten en rundvisning eller et måltid mad på én af hotellets ni restauranter på forhånd. Besøg også hotellets sky bar og se, hvordan man skaber en cocktailoplevelse, der er stor nok til at kunne imponere en milliardær. En Dubairejse bør inkludere et besøg på dette hotel, da oplevelsen er storslået.

Husk pænt tøj, de lukker dig ikke ind i shorts og klipklapper.

Derfor står Dubai højt på danskernes ønskeliste
Derfor står Dubai højt på danskernes ønskeliste

BURJ KHALIFA


Burj Khalifa er verdens højeste skyskraber med verdens hurtigste elevator. 828 meter fordeler sig på 160 etager. På 124. etage finder du udsigtsdækket, hvor du ser Dubai og den Persiske bugt fra oven i en 360 graders vinkel. Gå ikke glip af den udsigt. Herfra kan du se Dubai Fountain-showet, som er verdens største springvand på Burj Khalifa-søen. Der er show flere gange dagligt.


FERRARI WORLD


Verdens største og eneste Ferrari-temapark ligger på den kunstige ø Yas ved Abu Dhabi cirka 150 kilometer fra Dubai. Det er en oplevelse, der er værd at køre efter. Selve parken ligger på motorsportsbanen Yas Marina Circuits, hvor der køres Formel 1 med plads til 100.000 begejstrede fans. Her finder du (naturligvis) også verdens hurtigste rutsjebane, der tager dig afsted med 240 kilometer i timen på under fem sekunder, Formel 1 stimulatorer og det interaktive gameshow, hvor du kan teste din Ferrari-viden. Derudover er der en imponerende samling af udstillingsbiler med Ferrari-modeller fra 1947 til den sidst nye.

Ferrari World Abu Dhabi blev ved World Travel Awards i 2015 kåret til Mellemøstens bedste turistattraktion

LISTE: Værd at vide om Dubai
LISTE: Værd at vide om Dubai

DUBAI MALL


Verdens største shoppingcenter med 1.200 butikker, 120 restauranter, 22 biografsale, et akvarium, en skøjtebane, et luksus hotel og en forlystelsespark. Dette shoppingcenter er på størrelse med 50 fodboldbaner og så er de endda ved at udvide. Det er en stor oplevelse fordi shopping i Dubai kan være en ret storslået oplevelse og hvorfor ikke gøre det i det største center, der findes?

LISTE: 5 hemmelige spots i Dubai
LISTE: 5 hemmelige spots i Dubai

SKI DUBAI


Hvor vildt er det at stå på ski midt i ørkenen? Ski Dubai er Mellemøstens første og største indendørs skisportssted. Her finder du verdens eneste sorte løjpe - indendøre og et 85 meter højt bjerg, med fem pister af forskellige sværhedsgrad og variationer. Den længste er 400 meter lang og har et skihop på 60 meter. Der er mulighed for at imponere og blive imponeret uanset om du snowboarder, står på ski eller leger i den kæmpe snepark. Får du nok af sne og ski, kan du booke en svømmetur blandt pingvinerne.

I 2007 blev Ski Dubai hædret med prisen Thea Outstanding Achievement Award by the Themed Entertainment Association.

LISTE: 5 fede ørkenoplevelser i Dubai
LISTE: 5 fede ørkenoplevelser i Dubai

LISTE: 5 ting du SKAL opleve i Dubai
LISTE: 5 ting du SKAL opleve i Dubai

Hvad tænker du..?
Flere annoncer