Annonce
31/05-15 16:23; Opdateret: 13/07-15 12:05

Guide: Sådan finder du de billigste flybilletterGuide: Sådan finder du de billigste flybilletter

Der er priskrig i luften, for konkurrencen er intensiv, og flyselskaberne kæmper indædt om kunderne. Det betyder, at det er blevet billigere for dig at flyve.

Bildstrecke im Grossformat »

Alligevel kan det være svært at finde frem til de bedste flybilletter. For hvordan sikrer du dig de billigste flybilletter? Hvornår skal du rejse? Hvornår skal du booke?

Den danske rejsesøgemaskine travelmarket.dk rådgiver om, hvordan forbrugerne finder de bedste og billigste flybilletter. Samtidig stilles en avanceret søgemaskine til rådighed, hvor du let kan få et overblik over de billige flybilletter. Her søges og sammenlignes priser på tværs af både rejsebureauer og flyselskaber og gør det nemt for dig. Du sparer derfor tid og penge, fordi du undgår at skulle søge på mange forskellige websider, og fordi du kan finde de billigste flybilletter i én søgning.

LÆS OGSÅ: Spar tid og penge, når du selv søger rejser på nettet

Råd nr. 1: Bestil i god tid
Det kan meget sjældent betale sig at vente til sidste øjeblik med at bestille en flybillet. Et fly er ofte opdelt i forskellige prisklasser, og de billigste billetter sælges næsten altid først. Som tommelfingerregel skal du altid bestille dine flybilletter mindst en måned før afrejse.

Råd nr. 2: Hold øje med prisen løbende
Travelmarket opfordrer dig til at overvåge flypriserne, så snart du har lagt dig fast på datoen og rejsemålet. På Travelmarket kan du oprette en prisagent, så du dagligt vil modtage en mail, som fortæller dig, om prisen på flybilletterne stiger eller falder.

Råd nr. 3: Rejs på bestemte dage og tidspunkter
Flere undersøgelser viser, at den billigste rejsedag er om tirsdagen, og at det er dyrest at flyve om fredagen og søndagen. Via priskalenderen i Travelmarkets flysøgemaskine kan du se, om du kan spare penge ved at ændre din ud- eller hjemrejse en dag eller to. Det kan ofte bedst betale sig at vælge de meget tidlige eller sene afgange, da priserne her er billigst.

Råd nr. 4: Tjek flere forskellige afrejselufthavne
Danmark er et land med små afstande, men også et land, hvor der kan være stor forskel i flypriserne fra lufthavn til lufthavn. Travelmarket.dk er den eneste flysøgemaskine, hvor du i samme søgning kan få vist priser fra helt op til 4 forskellige afrejselufthavne.

Priseksempel:

Billund – Bangkok t/rkr. 3.501
København-Sydney t/r kr. 5.546
Hamborg-Tokyo t/r kr. 3.232

Dansk Flyprisindex fra travelmarket.dk følger prisudviklingen på flybilletter. Seneste pristjek viser rekordbillige flybilletter til flere destinationer med afrejse i uge 20.
Kilde: Dansk Flyprisindex

Flere annoncer