Annonce
01/12-15 12:55; Opdateret: 15/12-15 09:17

Få 2 billetter til dansk topbrag i Trefor Arena BrøndbyFå 2 billetter til dansk topbrag i Trefor Arena Brøndby

Kom til dansk tophåndbold, når KIF Kolding København skal spille mod HC Midtjylland i topbrag d. 19 december.

storybild

Der er lagt op til det helt store håndboldbrag, når to af Danmarks bedste herrehåndbold mødes i direkte duel om at komme helt tops i den danske herreliga.

Til denne kamp vil der blive arrangeret gaveregn, hvor ALLE har mulighed for at vinde flere hundredvis af julegaver.

Hent dine gratis billetter her

Program:
Dørene åbner 2 timer før kampstart kl. 14.00, og der vil være Faxe Kondi Fun-zone før kampen, kæmpe lys- og lydshow, konkurrencer og meget mere. Efterfølgende vil der være autografskrivning, hvor du kan komme helt tæt på stjerner som, Kasper Hvidt, Bo Spellerberg og den store russiske stjerne, Konstantin Igrupolo. Der er altså masser af spænding, action og metervis af underholdning til børnene.

Metroxpress har til årets sidste kamp i Brøndby sikret sig et begrænset antal billetter og har derfor mulighed for at tilbyde dig at hente op til 2 invitationsbilletter uden beregning til kampen. Skulle du have brug for ekstrabilletter, så kan disse tilkøbes til 50 % af normalprisen, så du kan tage hele familien eller vennerne med til tophåndbold.

Hent dine billetter her

Sådan gør du:
Vælg billettypen ”invitation KIF KBH” for at benytte dig af dine invitationsbilletter og vælg derefter voksen/barn/pensionist for eventuelle tilkøb. Rabatten fratrækkes i slutningen af købsprocessen og alle tilkøbspriser er + billetlugen.dks gebyr på mellem 10-20 kr. pr. billet.

Da der er et begrænset antal billetter, vil der igen blive kørt efter ”først til mølle princippet”.

Hvad tænker du..?
Flere annoncer