Annonce
11/01-17 09:03; Opdateret: 15/03-17 13:42

Sådan sparer du flest penge på online shoppingSådan sparer du flest penge på online shopping

SHOPPING. Der kan være store besparelser at hente i amerikanske online butikker. Vi ser på nogle af de varer, der kan være størst forskel på.

storybild

Man kan spare op til 45% på reservedele til Amerikanerbiler ved at købe igennem Shopusa.com.

45 procent. Så stor kan prisforskellen sagtens være på forskellige varer, afhængigt af om du køber dem i en dansk eller en amerikansk butik. Hjemmesiden ShopUSA.com giver sine brugere mulighed for at gå på alle amerikanske hjemmesider og bestille varer hjem til Danmark – også selvom onlinebutikken ikke leverer til Europa.

Gennem ShopUSA.com får man nemlig en postadresse i Virginia Beach i USA, og herfra leveres pakken videre til Danmark. Der er intet bøvl med hverken postvæsen eller told og skat.

Få mere information om ShopUSA.com her

Med andre ord, er der altså rig mulighed for at shoppe til amerikanske priser, selv om man sidder i Danmark.

Generelt er amerikanske mærkevarer markant billigere i produktionslandet end herhjemme, hvilket kan ses på et mærke som Ralph Lauren, hvor man kan slå op til 40 procent af den danske pris, eller Levi’s, hvor man kan spare hele 42 procent på nogle varer.

Man bør dog være opmærksom på, hvordan priserne ser ud sammenlignet med i Danmark, idet ikke er alt er billigere i USA. Når det kommer til eksempel europæiske mærker, som Diesel og Armani, kan tingene sagtens koste det samme som herhjemme.

Det er desuden en god idé at undersøge prissætningen nærmere uanset hvad, for selv om det amerikanske marked kan prale af gode priser, kan det også ske, at tilbuddene bliver en smule urealistiske.

Reglerne for før- og – nu priser fortolkes på en helt anden måde i USA end i Danmark. Derfor kan man ofte se urealistisk høje før-priser og rabatter på 80-90 procent i forbindelse med udsalg. Som forbruger, skal man altså passe på med ikke at blive revet med," advarer Michael Brønnum Boye, der er administrerende direktør i ShopUSA og formentlig en af dem i Danmark, som ved allermest om amerikansk detailhandel.

Det er imidlertid ofte, at de forskellige udsalg på det amerikanske marked kan give store besparelser, og det er ikke kun tøj, der kan være billigt på den anden side af Atlanten.

Få mere at vide om ShopUsa.com her

Har man en Amerikanerbil, kan man nemlig spare op til 45 procent på reservedele, og også elektronikmarkedet kan der findes særdeles lukrative handler på.

Flere annoncer