Annonce
02/09-15 14:52; Opdateret: 20/09-15 18:15

Oplev Hamborgs livlige kultur midt i KøbenhavnOplev Hamborgs livlige kultur midt i København

Den 18. og 19. september forvandles dele af København til Hamborg.

Bildstrecke im Grossformat »

Hovedstaden får nemlig besøg af Hamborg-festivalen Hamburg on Tour, som giver dig en smagsprøve på Hamborgs mange fristelser inden for musik, kunst, byliv og ikke mindst den legendariske Reeperbahn.

Nu kan du opleve det bedste fra Hamborg, når Tysklands største havneby indtager København med kulturarrangementer i hele byen. Hamborg on Tour byder på alt fra popkoncerter med blomstrende stjernefrø som JoCo til street-kultur med HipHop Academy. Du kan også opleve ELBJAZZ, når ELBJAZZ Jazzgame giver en autentisk smagsprøve på den verdensberømte festival.

Læs mere om Hamborg on Tour her

Hamburg on Tour tager dig med på en rejse til Hamborg i din egen by, hvor arrangementerne indtager populære kulturspots som Papirøen, RUST og Jazzhouse. På Nytorv midt i København kan du opleve Hamborgs legendariske Reeperbahn, live-optrædener og få en forsmag på Hamborgs spirende mode-, design- og gourmetscene med mærker som Ahoi Marie, Heimathafen Hamburg og Samova.

Hvert år rejser Hamburg on Tour til en ny europæisk storby for at præsentere højdepunkterne fra Hamborgs kultur- og byliv. I år er målet København, og det er ikke tilfældigt, at den danske hovedstad er valgt som destination:

"I København føler vi os særligt godt tilpas og velkomne. Hamborg og København har jo været forbundet i et tæt venskab gennem mange år. Vi glæder os til en weekend med livlig udveksling af kulturliv og byder alle københavnere hjerteligt velkommen til en uforglemmelig rejse til Hamborg - i deres egen by," siger Thorsten Kausch, direktør for Hamburg Convention Bureau.

Få flere informationer her

Udover at være hjemsted for et sprudlende kulturliv er Hamborg også Tysklands største havneby. Den maritime stemning kommer også til at præge Hamburg on Tour i København. Fx vil 25 mandshøje, håndlavede matrosfigurer, tegnet af tegneserietegneren og illustratoren Eckart Breitschuh fra Hamborg, samt tre overdimensionerede papirskibe vise vej til de forskellige arrangementer rundt omkring i Indre By.

Højdepunkter fra Hamburg on Tour:

HIPHOP ACADEMY: Hiphop, breakdance og graffitikunst
A WALL IS A SCREEN: Kortfilm på byens murer
RHONDA: En blanding af soul, punk og pop der går lige I hjertet
REEPERBAHN TOURS: Hamborgs berygtede natteliv slippes løs
A MOST WANTED MAN: Hollywood møder Hamborg på det store lærred

LÆS OGSÅ: Det kan du opleve, når Hamborg indtager i København

Cxense Display

Hvad tænker du..?
Flere annoncer